Mac Mineralize Skinfinish in Lightscapade

12:00 дп

Ще один неймовірної краси хайлайтер з моєї невеличкої колекції - Mac Mineralize Skinfinish in Lightscapade. Може, це прозвучить кумедно, чи по-дитячому, але які б «новинки» в сегменті хайлайтерів не виходили на ринок (а нові продукти «штампуються» ПОСТІЙНО), я завжди переконую себе, що мої особисті амбіції стосовно розкішних, найкращих засобів для хайлайтингу давно вдоволені. Тобто, я підібрала для себе різні за відтінками, текстурою та інтенсивністю продукти для вечірнього/денного макіяжу. Проте, як блогер, я завжди цікавлюсь новинками, щоб розповісти про них Вам. 

Ось як презентує нам цей продукт виробник MAC: Mineralize Skinfinish – це  розкішна пудра запеченої м’якої текстури, що містить спеціальний мінеральний (77 мінеральних речовин + вітамін Е) комплекс для надання обличчю та тілу сяйва. Можна використовувати як «фінішну» пудру (як відомі "метеорити" від Guerlain) для «розфокусування» видимих пор (ефект фотошопу), чи як делікатний хайлайтер для «підсвічення» верхньої частини скули, галочки над верхньою губою, внутрішніх кутиків очей та кінчика носа. Продукт не викликає акне. Ціна – 32$.


Вже неодноразово розповідала Вам про свою любов до техніки хайлайтингу. Адже справді, маючи хороший (якісний) засіб, можна красиво «підсвітити» обличчя і створити ілюзію «ідеальної» шкіри, що сяє здоров’ям. Mac Mineralize Skinfinish in Lightscapade – це дуже ніжний хайлайтер для світлих відтінків шкіри. Текстура достатньо м’яка, на кисть із натуральним ворсом набирається відмінно. На шкіру переноситься дуже плавно (не «дикими» кількостями), піддається нашаруванню. Тобто, інтенсивність хайлайтингу контролюєте самі згідно із концептом макіяжу. Що найбільше мене тішить - це неймовірної краси сяйво, яке надає шкірі Lightscapade. Власне, не «мокра» полоса, і не блискітки, а перлове сяйво, що дуже освіжає обличчя. Стосовно відтінку, то маємо «молочно-білий, шампанський» тон із блакитними прожилками (насправді, складно описати це багатство 77-ми переливчастих мінералів), що ідеально зливається (підлаштовується) із світлими тонами шкіри. Стійкість засобу відмінна. Кількість продукту в грамах – 10. Для домашнього користування це – безкінечний продукт, запевняю. Це – дуже велика кількість. Цього хайлайтера вистачить Вам, без перебільшень, на багато років. 
Отож, мій вердикт - Lightscapade - дуже елегантний, ніжний та делікатний хайлайтер. Сміливо Вам його рекомендую, попри високу ціну.



You Might Also Like

4 comments