Carli Bybel Eyeshadow Palette

1:47 дп

Станом на сьогодні «бюті-блогерство» - це не просто розваги дівчат, що вирішили похвалитися косметикою чи показати власні навики у нанесенні макіяжу. Це – ідейно новий (але дуже перспективний) сегмент рекламно-споживчо-промоушн світу, що продукує нові талановиті обличчя, концептуальну продукцію та величезні бізнес-можливості. Буквально на очах народжуються нові «зірки з народу», які не менш ефективно (іноді, набагато краще), ніж Мадонна, Брітні Спірс чи Роналдо, рекламують та продають нові косметичні одиниці у всьому світі. Запорукою їхнього успіху є сміливість представляти себе як бренд, харизма та впевненість у якості власноруч створених продуктів.

Представляю Вам Carli Bybel. https://www.youtube.com/watch?v=3lH35rWRm8o

Американська дівчина з дуже виразною зовнішністю та відмінним вихованням майже 5 років тому започаткувала свій Youtube Channel, де регулярно демонструвала глядачам варіації макіяжу та огляди улюблених продуктів на ринку. Канал (як наслідок, бренд Carli Bybel) став настільки популярним, що вже сьогодні кількість підписників цього порталу перевалила за 4 мільйони (запевняю, це дуже високий показник, справжня «американська мрія»). Carli й надалі тішить своїх прихильників новими оглядами продукції, привідкриває завісу особистого життя (постійно знімає «влоги»), ділиться радістю нового статусу вегетеріанки (разом із своїм хлопцем). Одним словом, наполегливо працює над власним іміджем. А ще, восени минулого року (8 вересня), спільно з американською косметичною компанією BHcosmetics, Carli Bybel створила чудової якості і дуже демократичну по ціні палітру тіней, про яку я детальніше розповім у цій статті. 

Отож, маємо якісно зроблену міцну картонну упаковку, яка легко відкривається. На вигляд палітра достатньо стильна і лаконічна по дизайну. Всередині – достойного розміру дзеркало. Проте, це все дрібниці. Найголовніше для нас, споживачів, власне продукт. Carli справді добре попрацювала над якістю тіней і тонами: палітра представляє теплі нейтральні відтінки золота, бронзи, тілесні, фіолетовий, а ще (і найголовніше) 4 чарівні, м’якесенькі хайлайтери. Ціна за палітру ну дуже низька  – 12.50$. Проте якість, запевняю Вас, «люксова». Але дозвольте розповісти все поволі і не поспішаючи.

Представлена палітра містить 10 матових/шиммерних тіней і 4 хайлайтери. Грамотно підібрані відтінки дозволяють створити повноцінний макіяж. Перший верхній ряд тіней (окрім одного шиммерного) містить молочний відтінок, що слугує як база під подальший градієнт відтінків. Два середні – це неймовіно красиві варіанти для поглиблення складки повік (матові), а глибокий сливово-фіолетовий (теж матовий) чудово підсилить виразність очей. Середній ряд – майже всі шиммерні золотисто-бронзових відтінків, дуже і дуже красивих. Останній в ряді – матовий сірий для «smokey eye» чи для поглиблення складки повік. Нижній ряд презентує 4 хайлайтери для ВСІХ!!! тонів шкіри на планеті. Оскільки я світлошкіра, то користуюсь першими двома. Решту хайлайтерів глибших відтінків використовую як тіні.

Стосовно якості продукту, то вона виняткова. Всі тіні ДУЖЕ м’які, податливі (легко розтушовуються), на кисть набираються добре, практично не осипаються, винятково добре пігментовані та стійкі. Можна легко «набудовувати» інтенсивність кольору. На перший погляд, відтінки здаються дуже схожими між собою. Насправді, всі тіні дуже різні. Стосовно шиммерних – їхня текстура ніжна, «як масло». Блискітки ну дуже дрібного помолу. Відтінки всієї палітри чудово імпонують більшості типажів жінок/чоловіків на Землі. Виробництво палітри - сruelty-free. Відчувається, що Carli Bybel «любовно» та з повагою до своїх шанувальників створювала цю палітру.


А тепер, мій вердикт – дуже-дуже рекомендую Вам цю (відносно) дешеву, але винятково якісну палітру тіней від Carli Bybel. Є можливість замовити її в Україні.

You Might Also Like

0 comments