Ютюб-легенда Milani Baked Blush in Luminoso

1:16 дп




Сьогоднішнім фігурантом у блозі будуть дуже!!! відомі рум’яна серед шанувальників косметичного «блогінгу»  на американських і європейських теренах. Опишу Вам «зірку» італійської, достатньо бюджетної косметичної компанії Milani – запечені рум’яна у відтінку Luminoso.

Детальніше про «потрібність» цього косметичного атрибуту в житті будь-якої жінки, чи окремих чоловіків та варіаціях вибору я розповідала у статті за 4 травня. 


Отож, Luminoso by Milani – це запечені (особлива текстура) справді красивого теплого абрикосово-персикового відтінку рум’яна із делікатним, ледь помітним шимером (блиском). Всесвітню любов саме цей відтінок 05 Luminoso із всієї серії відтінків здобув завдяки ідеальному співвідношенні «теплоти» та сатинового шимеру. Як наслідок, ці рум’яна вдало «підсвічують» шкіру зсередини, відживляють тон і, загалом, добре гармоніюють з багатьма відтінками шкіри. Тобто, вони вдало імпонують як світлошкірим, так і з глибшим тоном шкіри любителям макіяжу. Текстура рум’ян дуже приємна, м’яка і податлива. Вони винятково пігментовані. На синтетичну кисть E4 від Morphe Brushes набираються добре, а найголовніше, продукт на щічки переноситься плавно і м’яко. Формула, що лежить в основі Luminoso, добре піддається розтушуванню, на обличчі не видно країв, полос чи пробілів. Хоч шимер присутній, але він дуже делікатний. Загалом, я зовсім не здивована, чому Luminoso by Milani настільки полюбляють навіть визнані гуру ютюб-світу.

Продукту в достатньо дешевій, але зручній  упаковці – 3.5 г. Ціна на офіційному сайті – 8.49$

Чи дуже я люблю ці рум’яна? Відверто кажучи, вони не є моїм абсолютним фаворитом в колекції. Іноді, вони здаються надто «оранжево-жовтуватими» (я дуже світлошкіра, холодно-нейтральна) на моєму відтінку шкіри. Ідеальними ці рум’яна будуть для любителів засмаги. Звісно, завжди варто пристосовувати той чи інший відтінок рум’ян до відповідної колористики образу (макіяжу та одягу),тому все ж таки ними користуюсь, але далеко не щодень. Частіше використовую просто неймовірні рум’яна від американського бренду Makeup Geek, про які розповім пізніше.

Отож, мій вердикт – Luminoso blush by Milani справді дуже рекомендую, якщо вони відповідають Вашим вимогам та уподобанням.   

You Might Also Like

2 comments

  1. у мене є щось схоже від есенс, думаю мілані мені теж підійдуть))) дякую за відгук!!!

    ВідповістиВидалити
  2. У цій колекції є багато відтінків, насправді) Проте, Люміносо вважається найкращим. Крім того, ціна достатньо прийнятна. Прошу, і дякую ВАМ

    ВідповістиВидалити