Рум’яна МАС у відтінку Dainty

3:13 дп



Чому варто користуватися цим косметичним атрибутом? Рум’яна – це продукт певного відтінку(персиковий, кораловий, малиновий, сливовий, нейтральний і т.д.) і підтону(теплий/холодний), який наноситься на верхню частину скул для того, щоб надати шкірі «здорового рум’янцю», освіжити обличчя, «підсвітити» тон зсередини. На світовому ринку є величезна кількість рум’ян різноманітних відтінків та текстур: сухі, розсипчасті, мінеральні, кремові, матові чи з шиммером, сатинові, запечені...





Як же обрати «свої, рідні» рум’яна, які б найкраще прилаштувалися до тону обличчя і робили його молодим та виразним? Серед професіоналів існує думка, що важливо визначити свій тон шкіри: теплий чи холодний, або ж нейтральний (суміш теплого з холодним). Власниця американського косметичного бренду Makeup Geek Мелена, яка створює тіні, бронзери, рум’яна, пігменти і інше просто виняткової якості, так описує спосіб визначення тону шкіри: варто очистити обличчя від косметики і уважно розглянути себе в дзеркалі при денному світлі. Якщо шкіра має більш золотистий (теплий), жовтий, оранжевий («вогняний») та з ефектом загару відтінок, то вона належить до «теплих» тонів. Якщо ж обличчя «просвічується» зеленим, фіолетовим, рожевим, «прозоро-водяним» або блакитним відтінком, то Ви належите до «холодного» типу зовнішності. Другий спосіб: уважно розгляньте вени на руці. Якщо їхнє забарвлення більш синє чи фіолетове – то Ваш тип зовнішності «холодний». Вени зеленуватого відтінку – «теплий». Коли важко визначити конкретний відтінок (як у моєму випадку), то шкіра більш «нейтрального» тону. 

Отож, знання свого тону шкіри дуже допомагає грамотно підібрати «свої, рідні» рум’яна, які ідеально та гармонійно прилаштуються до обличчя та освіжатимуть Вас, чи скоригують певні недоліки. А найголовніше, виглядатимуть ненав’язливо та незамітно. Існує неофіційне правило: якщо Ви «теплого» типу жінка/чоловік, то найкраще пасуватимуть рум’яна з холодним підтоном. І навпаки, якщо тон шкіри «холодний», то «теплі» рум’яна вдало «відживлять» обличчя.

Посилання на використане джерело - https://www.youtube.com/watch?v=4ImBGGKazs4

Представляю Вам на огляд мої перші рум’яна від MAC у відтінку Dainty. Це запечені мінералізовані румяна світло-рожевого відтінку із золотисто-персиковим «відливом» та делікатним, непомітним на щічках, шиммером. Класифікуються як «теплі», хоч і мають рожевий відтінок, а отже, добре імпонують слов’янському типажу жінок.

Які ж мої враження? Мінералізовані румяна у відтінку Dainty позиціонуються як напівпрозорі, хоча вони добре пігментовані, м’які, достатньо ефективно переносяться синтетичною кистю Е4 американського бренду Morphe Brushes на верхню частину скул. Не створюють плям, тобто нанесення плавне, можна легко розтушувати та «набудувати» бажану інтенсивність. Стійкість відмінна. Яскравих блискіток, на щастя, на обличчі не видно. Ці рум’яна надають шкірі свіжий, доглянутий вигляд, не підкреслюють нерівності чи пори, висипки не викликають. Dainty у нанесеному вигляді є одним з тих, які просто неможливо описати одним відтінком: рожево-персиково-золотистий. Люблю використовувати їх «соло», тобто без бронзера та хайлайтера. Румяна просто виняткової якості, тому, в моїй колекції посідають фаворитне місце.

Кількість продукту в грамах – 3.2, ціна на офіційному сайті – 27$

Мій вердикт – якщо Ви бажаєте придбати надійний благородний відтінок рум’ян, то Dainty від МАС є справді хорошим варіантом. Рекомендую!

You Might Also Like

2 comments

  1. Дууже красиві рум"янка :) Хоч маю теплий підтон, холодні рум"яна носити я не можу - на мені вони виглядають чужими, а от теплі рожеві і персикові мені дуже подобаються :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую)в мене та ж сама ситуація. купила від Інглот холодні рожеві 22 номер і не користуюсь ними

      Видалити