Lancôme Grandiose Waterproof Mascara

1:07 дп



Якщо провести «жорстокий»))) експеримент і кардинально обмежити жіночий «макіяжний бюджет» до одного чи двох атрибутів, то вважаю, що найбільш необхідними для «базового образу» будуть туш і вдалий відтінок помади. Щаслива та жінка/чоловік, що знайшли на ринку пропозицій «свою, рідну» туш, яка б творила з віями дива згідно з особистими побажаннями та потребами. Абсолютно кожна косметична компанія на світовому ринку презентує різноманітні за ефектом туші. Основне завдання цього make-up атрибуту - виділити погляд, надати віям відтінку, а ще – видовжити, створити додатковий об’єм та підкрутити. Туш – це справжня «чарівна паличка». Навіть якщо у Вас короткі і світлі вії, то хороша якісна туш може їх кардинально трансформувати.

Поговоримо про туш від відомого французького бренду Lancôme. Ця компанія займає чільне місце у сегменті класу «люкс» і створює високоякісні косметичні продукти. Креативним директором Lancôme є Ліза Елдрідж – топовий візажист (також, блогер – має власний Youtube Channel), що працює над іміджем зірок світового масштабу. Отримавши «інспірацію» від мотивів таємничих, свіжих та загадкових джунглів, Ліза створила нову літню колекцію косметики із назвою Summer Bliss. У ряді косметичних одиниць цієї серії постає нова концептуальна туш для вій, яку ми сьогодні обговоримо. Grandiose Waterproof Mascara вирізняється цікавим та стильним дизайном. Це стосується не тільки упаковки, а й власне, щіточки. Основа туші має вигнуту у невелику спіраль форму, а це, в свою чергу, продукує неймовірну зручність в «доступі» до вій і ефективному (акуратному) нанесенні продукту. Щіточка на кінчику завужена, хоч основа достатньо товста, щоб якісно розподілити текстуру, задіявши ВСІ вії, навіть малесенькі. Розмір щіточки невеликий, а це - завпевняю, великий "плюс" (вбереже від випадкових "промахів" під час нанесення). Виробник заявляє, що туш Grandiose Waterproof Mascara «підіймає» вії від кореня, створює об’єм і видовжує. А ще, цей косметичний продукт водостійкий. Це означає, що у нанесеному вигляді текстура туші не створюватиме плям на обличчі при контакті з водою (туш не «потече», як кажуть «в народі»). Ціна на офіційному сайті – 32$.
Чи подобається мені цей косметичний продукт? Можу стверджувати, що Grandiose Waterproof Mascara цілковито відповідає моїм побажанням. Я люблю, щоб туш у нанесеному вигляді чітко «промальвувала» кожнісіньку війку, добре їх розділяла, але водночас, виглядала текстурно, обємно і без комочків. Простими словами, моя ідеальна туш повинна створювати «ефект накладних вій», проте дуже якісних і реалістичних (типу, House of Lashes, Mac etc.). Представлений варіант від Lancôme має дуже щільну, але податливу текстуру. На вії наноситься об'ємно і густо, але не вульгарно. Хоч дехто стверджує, що після використання цієї туші вії нагадудують «лапки павука», я з цим не можу погодитись. Пігментація відмінна – маємо класичний густий чорний відтінок. Стосовно заявленої виробником водостійкості, можу запевнити, що туш не «розмивається» під дією води. Також, не осипається на зону під очима впродовж дня. Під час демакіяжу, задіявши молочко з натуральними складовими, туш змивається достатньо добре. Не викликає подразнення очей.

Отож, мій вердикт – люблю Grandiose Waterproof Mascara від Lancôme і щиро рекомендую Вам спробувати.

You Might Also Like

5 comments

  1. А ціна? Напевно сумашедша))) І вимагаю фототна твоїй війках) а з опису - гарна туш)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сорі не побачила ціну, що ти написала) казала ж сумашедша)))

      Видалити
    2. ціна висока, але ефект, як і заявлено

      Видалити
  2. Я поки в пошуках ідеальної туші) Мені треба, щоб робила об'єм + гарненько чесала війки (колись пробувала Ланком з дуже волохатою щіточкою, але вона мені була зовсім незручна( ) Певно наступною спробую Грандіоз :)

    ВідповістиВидалити