ZOEVA 114/Luxe Face Focus Brush

11:46 пп

На мою думку, запорукою якісного та акуратного макіяжу, окрім хороших косметичних засобів, є різноманітні варіації кистей. Саме завдяки чіткому нанесенню продукту на обличчя і подальшому м’якому розтушуванню, можна досягнути бажаного (ідеального) ефекту. Уявіть собі, що Ви – художник, який прагне створити образ себе «кращого», підмалювати окремі (чи всі) риси обличчя, можливо, змінити певну форму, або ж виділити ті елементи, які вигідно імпонують саме Вам. А який художник обійдеться без добротних пензликів?! 

Отож, розповім сьогодні про поки єдину кисть в моїй колекції - 114/Luxe Face Focus від відомої в Америці та Європі німецької косметичної компанії ZOEVA (заснування у 2008 році), яка, окрім кистей із широким спектром вибору (50 одиниць), пропонує ряд достатньо популярних палітр тіней, айлейнерів, бронзерів, хайлайтерів та багато іншого. Вся продукція маркується як «cruelty free», «vegan» і «hand-made» (стосовно кистей для макіяжу).

Яка характеристика 114/ Luxe Face Focus з точки зору виробника?! Ця високоякісна кисть для макіяжу обличчя слугує нанесенню хайлайтера та локального пропрацювання зон, де потрібна пудра, рум’яна чи бронзер. Форма – невеликого розміру плоска каплевидна кисть із ворсом, що складається зі суміші натурального та синтетичного. Кисть дуже м’яка, а отже нанесення хайлайтера і, власне, сам «фініш» буде дуже ніжним та делікатним. Завдяки створеній виробником формі, кисть наносить продукт на обличчя рівномірно та без пробілів.  
Які ж мої враження від користування 114/ Luxe Face Focus by ZOEVA (російськомовні блогери вимовляють назву бренду як «ЗОєва», натомість, американки полюбляють варіацію назви - «ЗоЇва»)?! Люблю цю кисть. Люблю попри моє невеличке збентеження, коли одразу ж відчула, що основа, яка кріпить саму ручку до безпосередньо кисті (це залізне кріплення) нещільно затиснена (чи може, залита клеєм). Було відчуття, що ручка може відпасти. Саме тому, я її «полікувала» - акуратно скріпила основу смужкою скотчу. 114/ Luxe Face Focus забарвлена в білий колір, справді дуже м’яка та ніжна, дуже незвичної (дитячої) форми. Кисть приємно тримати в руці. Не випало ЖОДНОЇ волосини за весь час користування (пів року). На мою думку, кисть багатофункціональна: справді якісно та зручно наноситься хайлайтер сухих текстур (пудра чи запечний) на верхню частину скули, кінчик носа та галочка над губою (кутики очей не зручно виділяти). Продукт на кисть набирається дуже добре завдяки тому, що сам ворс скомпонований вручну у формі градації від більшого волоска до меншого. Крім того, маємо суміш натурального волосу із синтетичним. 114/ Luxe Face Focus дуже добре розтушовує хайлайт (меж не видно), легко контролювати інтенсивність нанесення продукту. Дуже зручно наносити пудру різних текстур на потрібні зони обличчя, зокрема, закріплювати консилер у зоні під очима. Винятково ніжними виглядають рум’яна, хоч для цього я більше люблю кисть Е4 by Morphe Brushes. Миється 114/ Luxe Face Focus теж відмінно. Ворс відмивається до первинного молочно-білого кольору справді добре під теплою проточною водою зі звичайним антисептичним милом.
Ціна на офіційному сайті – 14.80 EURO
Мій вердикт – постійно використовую 114/ Luxe Face Focus від компанії ZOEVA, вважаю дуже ефективною і сміливо рекомендую Вам.

You Might Also Like

2 comments