Too Faced Chocolate Bar Palette

2:16 дп



Розповім сьогодні про одну із найкращих палітр тіней у світі (палітра – це та «чарівна упаковочка», що містить в собі певний набір відтінків тіней, з допомогою яких можна зробити повноцінний макіяж очей, не використовуючи додаткових тіней). Отож, Chocolate Bar Palette від американської компанії Too Faced. Чому найкраща? Бо продукт винятково якісний та універсальний. Підбір відтінків і співвідношення матових із сатиновими, без сумніву, досконалий, а отже, можна створити десятки неповторних образів (ніжно-весняний, глибоко-осінній, весільний, «smoky», вечірній і т д). А ще, вивчаючи відгуки та вподобання американських любителів косметики, які часто назбирують буквально шафи «різношерстої» косметики – в цьому вони справді розбещені ринком пропозицій, то Chocolate Bar Palette для них «a holy grail product» - необхідна та улюблена протягом усього життя річ.

Як презентує нам Chocolate Bar Palette торгова маркаToo Faced!? Палітра представляє 16 матових та шиммерних високо пігментованих тіней у природних відтінках коричневого, делікатних рожевих та насичених сливових. Відтінки вдало імпонують ВСІМ тонам шкіри на планеті. В основу формули продукту входить багатий на антиоксиданти 100% порошок какао і, власне, пігменти. Палітра приємно і ненав’язливо пахне шоколадом. На смак солодка (не жартую). А ще, кожний відтінок має своє ім’я, викарбуване на упаковці. 

Пропоную Вам лаконічний опис та слугування кожного відтінку у палітрі. Окремі свотчі не робитиму, бо у нанесеному вигляді відтінки ідентичні до, власне, тіней в упаковці (в тому й полягає концепція продукції класу «люкс»). Наперед окреслю певний «нюанс»: якщо відтінок позиціонується як «шиммерний», то блискітки в ньому дуже дрібного, делікатного помолу, хоч і є два відтінки з крупнішими, але всеодно, красивими блискітками.
Gilded Ganache – делікатний шиммерний напівпрозорий глибокий зелений відтінок. Слугує для затемнення зовнішнього кутика ока чи для «smoky eye».
White Chocolate матовий молочно-білий відтінок. Справді потрібний (кількість в грамах у два рази більше, ніж у решту тіней) базовий нейтральний відтінок в складку повіки. Створює основу для подальшої ефективної розтушовки та набудування (градієнт) відтінків тіней. Також, слугує непомітним хайлайтом.
Milk Chocolate – матовий «нюдовий» середньої глибини. Чудовий для поглиблення складки повіка чи як самостійний відтінок у денному, нейтральному макіяжі.
Black Forest Truffle – крупношиммерний напівпрозорий ягідний відтінок. Красивий на всю повіку чи як окремий акцент. Шиммер переноситься добре.
Triple Fudge – матовий (але шиммер дрібний є, так цікаво) глибокий коричневий відтінок для «smoky eye» чи для затемнення зовнішнього кутика ока.
Salted Caramel дуже приємний матовий теплий нюдово-карамельний відтінок для складки повіка. Чудово пом’якшує та відживлює макіяж очей, коли використовуються холодні тони (за принципом контрасту). А ще, слугує невід’ємним елементом у створенні градієнтних видів макіяжу.
Marzipan – масляно-перламутровий (іррідисцентний) світло-рожевий відтінок. Ідеальний для весільного макіяжу. Чудовий хайлайтер для повік (гарно відживлює вигляд темний матових відтінків). Дуже його люблю і завжди використовую як акцент-блік у центр повіки. А ще, маю одну хитрість: коли лінуюсь довго тушувати темні тіні, щоб не було видно меж і переходів у відтінках, то маленьким пензликом наношу Marzipan на межі. Як наслідок, розтушовка виглядає ідеально.
Semi-Sweet – матовий світло-коричневий відтінок для поглиблення складки повік.
Strawberry Bon Bon – світло-рожевий (полуниця зі сметаною) матовий як база під розтушовку тіней.
Candid Violet – справді цікавий унікальний крупношиммерний напівпрозорий фіалковий відтінок. Чудовий для весняного «smoky eye».
Amaretto – перламутровий напівпрозорий винний відтінок для «smoky eye» чи для поглиблення складки повік.
Hazelnut масляно-перламутровий світло-коричневий (карамельний) відтінок для денного макіяжу. Дуже ніжний.
Crème Brulee – бронзово-золотистий масляно-перламутровий густий відтінок. Дуже унікальний. За ефектом схожий до Marzipan, тобто, слугує хайлайтом для підживлення основного матового. Дуже його люблю.
Haute Chocolate – масляно-шиммерний глибший коричневий (капучіно) для «smoky eye».
Cherry Cordial – глибокий бордовий відтінок із дуже делікатними блискітками фіолетового відтінку. Унікальні тіні для «smoky eye», чи для виділення зовнішнього кутика ока.
Champagne Truffle – перламутровий світло-рожевий універсальний хайлайтер як для макіяжу очей, так і для обличчя. Кількість продукту у грамах в два рази більша, ніж у решту тіней (як у White Chocolate).
Мої враження: Too Faced Chocolate Bar Palette справді достойна, концептуально продумана і дуже популярна у світі палітра (в Штатах «кожна собака» її знає і користується))). Вважаю, що маючи її як єдиний варіант тіней, Ви будете цілковито задоволені. Тіні м’які, добре пігментовані, тушуються легко, але осипаються при нанесенні (зокрема, шиммерні). На мою думку, підбір відтінків досконалий (є справді унікальні). Мені особисто подобаються всі, крім Gilded Ganache (нема в ньому якогось «характеру»). Упаковка металева, дуже приємна та надійна, має дзеркало (не дуже зручне, але присутнє). Ціна за палітру на офіційному сайті – 49$

Мій вердикт – мрієте про «люксові» тіні – сміливо замовляйте, дуже рекомендую.





You Might Also Like

4 comments

  1. Гарні тіні, давно заглядаюсь на цю палітру, але ціна кусає і я чекаю знижок)

    ВідповістиВидалити
  2. Цікаво почитати враження)) Палетка шикарна, звичайно)

    ВідповістиВидалити