The Best Makeup Geek Eyeshadow Pans

2:33 дп




Не впевнена, чи є зміст надто детально описувати вагомі властивості тіней у підкресленні виразності погляду, бо впевнена, що всі знають ще з дитинства, як виглядають і для чого слугують тіні. Крім того, більшість жінок і деяких чоловіків на нашій планеті активно ними користується.

У цій статті я поділюсь з Вами враженнями про одну із найкращих компаній в світі (на мою думку), яка створює виняткової якості тіні (це лише один ряд продукції, бо косметичних одиниць в них достатньо багато) різноманітних відтінків та текстур. А найголовніше, їхня ціньова політика дуже демократична. Тобто, спостерігаємо вражаюче позитивне співвідношення ціни-якості – 6$ за 1 одиницю тіней у вигляді рефіл. Йде мова про американську косметичну компанію Makeup Geek. До слова скажу, що такі популярні в Штатах компанії, як Anastasia Beverly Hills, MAC чи багато інших також створюють колекції «тіней-однушок», тобто, рефілів, але ціни за одиницю товару відповідні: MAC -10$, Anastasia Beverly Hills – 12$. А ще, будуть додаткові витрати за пересилку до нас, в Європу. Цікавим фактом є те, що дуже багато відомих ютюберів та топових візажистів справді полюбляють тіні саме від компанії Makeup Geek, хоч мають цілковитий доступ до більш «люксових» брендів. Причина в тому, що продукція цієї компанії по-справжньому конкурентоспроможна, а то й кращої якості (м’якша, стійкіша, більш пігментована), ніж косметичні одиниці більш популярних фірм. Цю інформацію я неодноразово чула, проглядаючи відео визнаних американських ютюб-блогерів. 
Отож, тепер детальніше про тіні-рефіли від бренду Makeup Geek. Компанія представляє тіні таких текстур: foiled eyeshadows – яскраві тіні з «металічним фінішем», duochrome – дуже цікаві тіні певного основного тону, що переливаються у два лискучі відтінки (дуже ніжний «масляний» шиммер), матові, сатинові. А ще, в Makeup Geek є чудові пігменти, готові палітри тіней, айлайнери і взагалі, я не можу натішитись тим, що відкрила для себе таку чудову продукцію. 

Як заявляє виробник, тіні всіх текстур добре пігментовані, дуже м’які, податливі, винятково добре тушуються, фактично не осипаються при нанесенні. Кількість продукту в грамах – 1.8. В колекції стільки відтінків, що можна збудувати об’ємну палітру тіней на Ваш особистий смак та вибір. Продукція Makeup Geek не тестується на тваринах (безсумнівний плюс). Формула тіней не містить тальку чи парабенів. А ще, замовлення і пересилка товару можлива у всіх напрямках світу.

Моя колекція не надто велика – 5 тінюшок (обов’язково розширюватиму в майбутньому), але підібрана вдало. Тобто, завдяки рекомендаціям американських гуру-блогерів, я маю набір відтінків для повноцінного макіяжу. Перед макіяжем я завжди наношу базу під тіні (консилер, який іноді змішую з краплиною Duraline від Inglot). Таким чином, тіні добре кріпляться до повіки, прекрасно тушуються і найкраще проявляють свій відтінок. Про кисті, якими наношу і тушую тіні, обіцяю розповісти у наступній статті, бо тема дуже обширна. 
Перший фаворит – Peach Smoothie – світлий персиковий відтінок з м’яким матовим фінішем. Він просто чудовий в складку (з нього починаю макіяж очей) як базовий відтінок. Поверх нього ідеально лягають решту відтінків і розтушовуються, як казка. Дає погляду «теплоти» і виразності. Дуже добре імпонує нам, слов’янкам. Запевняю, цей відтінок – мій must-have.
Другий фаворит – Crème Brulee – глибший «пісочний», середнього тону відтінок з матовим фінішем. Люблю його в складку і на зовнішній кут ока для «глибини» та виразності погляду. Чудово підійде засмаглим панянкам. Можна використовувати зі стрілочкою як одиничний відтінок, чи для smoky eye.Підлягає нашаруванню. Дуже красивий універсальний відтінок. 
Третій фаворит – Cocoa Bear матовий коричневий з червоним підтоном. Оце просто космічний відтінок. Jaclyn Hill – моя улюблена американська блогерка, просто обожнює ці тіні. Вона буквально «пищить»(я не жартую), коли описує здатність Cocoa Bear підсилювати глибину сірих та блакитних очей завдяки, власне, червоному (контрастному) підтону. Цей відтінок ідеальний для smoky eye і для «поглиблення» складки чи зовнішніх кутиків очей.
Четвертий фаворит – Havoc – це досить складний теплий дуохромний відтінок з коричнево-червоною основою і відблисками «сталі». Відтінок справді непростий, бо коли його «вдягаю», то лише переймаюся, чи не виглядаю заплаканою. Проте, це дуже унікальний, красивий «осінній» відтінок, що чудово поєднується зі стрілочкою, або ж як окремий акцент. Текстура напівпрозора, але піддається нашаруванню.
П’ятий фаворит – Moondust – це тауповий (приглушений сіро-пастельний) срібно-металічний відтінок. Справді люблю його, бо Moondust дуже ніжний і спокійний «металік», добре імпонує відтінку моїх очей (сірий). Він справді надійний та самодостатній на всю повіку для smoky eye, чи під стрілочку. Напівпрозорий, але добре нашаровується. 

Які ж мої враження і вердикт!? Лаконічно скажу, що на 100% погоджуюсь із заявленим виробником Makeup Geek описом та характеристикою тіней-рефілів і дуже Вам рекомендую, якщо бажаєте користуватися винятково якісними тінями.
Замовлення зі Штатів робила мені пані Юля Беспятчук, про яку вже розповідала. https://www.facebook.com/profile.php?id=100001072968112

You Might Also Like

4 comments

  1. О, Havoc - це фактично 85 пігмент Інглот в пресованій формі   дуже красивий   щодо Makeup Geek - крутезна компанія, щоправда, цього року було два скандали, пов"язані з їх релізами: в одній палетці тіні містили тальк, хоча були заявлені як talc-free, і ще вони випустили глітери в баночках без ситечок - фактично глітер-бомбу :) Сподіваюсь, вони виправляться :)

    ВідповістиВидалити
  2. О, це в новинку для мене, дякую за інформацію. Стосовно 85 пігменту Інглот, то різниця між ними є, але вони справді схожі. Загалом, це моя улюблена компанія. Хочу спробувати їхні олівці для очей.

    ВідповістиВидалити
  3. Оці дуохроми це щось неймовірне))) Треба придивитись до їхньої продукції)))

    ВідповістиВидалити
  4. Дуохроми - це "космос"!!! дуже хочу велику колекцію цих тіней) та й не надто дорого за таку якість

    ВідповістиВидалити