Queen of the Crop.The Covet Collection

6:41 дп





Успішність та самодостатність будь-якої жінки часто залежать від внутрішнього відчуття привабливості та гармонії. Одним із способів його досягнення є розкішна білизна.

Queen of the Crop – це британський бренд коригуючої жіночої білизни, який надихає прекрасну половину людства бути більш сміливими, безстрашними і гордими своєю внутрішньою красою. Ідейною метою цього бренду є створення білизни, одягу для дому, косметики та аксесуарів, які подарують комфорт та внутрішню гармонію жінкам у всьому світі. 


Історія заснування компанії почалась із народження донечки господині бренду Нзінги Грегем-Сміт і подальшого усвідомлення явища, що фігура після пологів, на жаль, втрачає свої спокусливі форми. Проте, жінка на те і жінка, щоб жити й насолоджуватися собою, своїм чоловіком і життям загалом. Ось так з’явилася ідея створення коригуючої білизни, яка б знівелювала зайві сантиметри і надала жінкам відчуття чарівності та впевненості в собі. Також, окремі моделі білизни (топи) можна одягати як базові складові Вашого «ансамблю» одягу.



I see Queen of the Crop as movement. A movement of successful, confident and influential women – whether you are a mother, student, career driven or all three – changing the world.”

Символом компанії є сильна, успішна, впливова та впевнена в собі жінка, яка прекрасно володіє вмінням поєднувати такі важливі аспекти життя, як материнство, самовдосконалення /навчання, кар’єрний ріст та сімейний побут. Всі ці складові життя чудово гармоніюють із зовнішньою красою та стилем жінки. А розкішна функціональна білизна, безсумнівно, чудово допоможе у побудові системи успішності та радості життя.

Тканина, з якої пошита стягуюча білизна (деякі моделі ручної роботи) еластична і, водночас, м’яка на дотик. Використані матеріали – 85% Nylon, 15% Spandex/Elasthane. В наявності маю декілька примірників для того, щоб "вживу" оцінити якість речей.

Додам, що буквально три дні тому я особисто спілкувалася з пані Нзінгою у скайпі про її компанію, нюанси виробництва та продаж.  Можу Вас запевнити, що ця жінка творить свою продукцію з ніжністю і любов’ю до клієнтів у всьому світі. 

Замовити коригуючу білизну можна на офіційному сайті Queen of the Crop - http://queenofthecrop.co.uk/

You Might Also Like

0 comments