Консилер від Estee Lauder Double Wear Waterproof All Day Extreme Wear Concealer

12:15 дп



Сьогодні розповім Вам про консилер (концентрований тональний засіб із високою маскуючою здатністю) моєї мрії станом на сьогодні (допоки не знайду ще кращого). Поняття «консилер» пристосувалося в нашій мові завдяки англійському слову «to conceal» - «приховувати, маскувати» і слугує для означення косметичних засобів, які можуть приховати темні кола під очима, дрібні зморшки чи почервоніння шкіри. 



В теорії все звучить зрозуміло і прозоро, проте, щоб знайти геніальний консилер, який би ефективно маскував недоліки і, водночас, не виглядав як маска чи щось чужорідне на обличчі, треба спробувати немало засобів, або ж перечитати багато статей-оглядів, щоб обрати дійсно ефективний варіант. Додатковим пунктом у виборі вдалого для Вас продукту є гармонійний Вашому тону обличчя відтінок засобу. В цьому випадку варто не соромитися і тестувати обраний продукт в авторизованих точках продажу, або ж самостійно визначити власний тон шкіри і типаж зовнішності загалом. І тоді замовляти продукт в інтернет-форматі.

Тепер конкретніше про водостійкий консилер від відомого американського бренду Estee Lauder у відтінку 1C Light тон (Cool) – хоч моя шкіра «нейтральна», але з власних уподобань холодні тони мені імпонують більше. Консистенція продукту мене буквально……безмежно вразила) Засіб за текстурою достатньо рідкий, але одночасно дуже концентрований і в’язкий. Не повірите, але потрібно буквально пів краплини, щоб ефективно та якісно замаскувати … «все на світі»)) Проте, засіб не лежить «маскою», не "забивається" у складках, не підкреслює текстуру і не сушить ніжну шкіру під очима. Володіє яскраво вираженими адаптивними властивостями, тобто, вдало підлаштовується під Ваш унікальний тон шкіри, одночасно «підсвічуючи» та висвітлюючи шкіру в зоні очей чи там, де присутні недоліки. Не потребує закріплення пудрою – (чудово, бо пудра іноді висушує вже часто a priori суху шкіру під очима). Даний консилер справді стійкий, згідно із заявленими властивостями продукту від виробника (нанесла засіб зранку і змила ввечері – протягом дня консилер не «стерся» і не «мігрував» деінде вздовж обличчя). А ще, він настільки податливий і «текстурний», що легко можна використовувати як базу під тіні (і не витрачати зайві кошти на додатковий косметичний атрибут). Одним словом, я безмежно задоволена і щиро вдячна своїй дорогій подрузі Наталі, яка проживає в Нідерландах за те, що вчасно «зловила» знижку на цей диво-консилер і привезла його мені в пакуночку разом з рештою цікавинок.  

Окрема подяка виробнику Estee Lauder за дуже зручну упаковку консилера – тоненький носик-аплікатор, що дозволяє отримати оптимальну кількість продукту для одного користування (розхід ну дуже малий). Такий формат упаковки набагато приємніший у порівнянні з «помпою» у Mac Pro Longwear Conceal, де продукту з одним натиском виходить стільки, що можна «законсилювати» «всю вулицю».
Ціна за продукт на офіційному сайті (без знижки)– 25$

Мій вердикт – поки не хочу жодного консилера, крім Estee Lauder Double Wear Waterproof All Day Extreme Wear Concealer і дуже рекомендую!!!!!!!!!!!



You Might Also Like

2 comments

  1. Хороший обзорчик.
    Спасибо.
    Давайте дружить блогами http://al1shka.blogspot.com/p/blog-page_4.html?m=1

    ВідповістиВидалити