Делікатний хайлайтер від Laura Geller у відтінку French Vanilla

12:58 дп




На мою думку, використання хайлайтерів різних текстур та відтінків у макіяжі ніколи не втратить своєї актуальності (основне, щоб ентузіасти в естетичному пориві не «підсвічували» все лице, бо астронавтам у космосі сліпитиме очі). Я дуже і дуже люблю техніку хайлайтингу і вважаю, що цей прийом у макіяжі надає обличчю сексуальності та вабливої ніжності.

На світовому ринку існують «сотні-тисячі» хайлайтерів у вигляді пудри, мусу, флюїду, запечені, а ще, дуже різні варіації відтінків та пропорції світло відбиваючих частиночок, що входять у формулу продукту (від цього залежить інтенсивність та помітність засобу на обличчі). Запевняю, серед такого розмаїття ринкових пропозицій, мені було достатньо важко сформувати своє чітке уподобання у виборі «мого, рідного» хайлайтера (тому, в мене їх аж 5). Проте, вже маю знання, вимоги щодо якості та бажаний ефект у нанесенні продукту, і готова ділитися з Вами.

Отож, що важливо знати?
  1. Справді хороші хайлайтери добре пігментовані. Це означає, що заявлений виробником відтінок проявляється добре при нанесенні продукту на обличчя (зазвичай, відтінок повинен зливатися із основним тоном шкіри).  
  2. Продукт, незалежно від текстури, повинен бути податливим і м’яким у нанесенні та розтушуванні. Не можуть бути присутні полоси чи пробіли.
  3. Основна ідея використання хайлайтера – це «підсвітили» виступаючі частини обличчя і надати ефекту здорової, сяючої шкіри у максимально природному вигляді. Тобто, ідея не в тому, щоб нанести на верхню частину скули блискіток і чекати овацій) Завдання якісного хайлайтера  - «оживити» та освіжити обличчя у найбільш елегантний спосіб (хоча, останнім часом, американки полюбляють, щоб їхній хайлайт було видно з висоти польоту орла).
  4. Спосіб нанесення продукту. Є багато варіантів: Кисті-віяла, розтушовувальні, а ще  - власні пальці. Я люблю наносити хайлайтер кистю від Zoeva 114/Luxe Face Focus із натуральним ворсом. Нанесення цією кистю винятково делікатне і чітке.
  5. В хорошому хайлайтері не повинно бути яскраво виражених блискіток, тобто шиммеру(хоч, звісно, у кожного свої смаки).


Детальніше опишу Вам мій улюблений запечений хайлайтер від американського бренду Laura Geller у відтінку French Vanilla (виробництво продукції в Італії). Це – божественний, ніжний і дуже делікатний хайлайтер на щодень. Звісно, я надзвичайно люблю «сестер Менайзерс» від The Balm, але цей вид хайлайтера достатньо інтенсивний. Натомість, коли хочеться ефекту здорової, неперевантаженої макіяжем шкіри, я використовую French Vanilla. В ньому повністю сатиновий фініш, лише ледь-ледь, коли проміння сонця торкаються скули, з’являється ніжний відблиск. French Vanilla буквально чарівний, ненав’язливий хайлайтер з молочно-ванільною (не жовтою) базою, дуже м’який, прозорий, але піддається нашаруванню. Дуже люблю і рекомендую. Придбала мініатюру (1.8 g) за 170 грн в нашому Львові. Ціна на офіційному сайті за повнорозмірну упаковку – 37$

 
Мій вердикт – дуже рекомендую делікатний хайлайтер від Laura Geller French Vanilla

You Might Also Like

1 comments