Too Faced Milk Chocolate Soleil Bronzer (Light/Medium Matte Bronzer)

12:52 дп

Використання «бронзуючих» засобів на периферіях обличчя (верхня частина скул, лінія росту волосся, підборіддя та спинка носа (для легкої корекції) створює ефект засмаги та надає шкірі «теплого», свіжого відтінку. Обличчя одразу ж набуває «рельєфності», підкреслюються гармонійні риси чи візуально маскуються недоліки (легкий «контуринг»). Бронзери справді варто використовувати, адже часто, після нанесення тону, обличчя візуально виглядає «плоским», тому, необхідно «привнести йому життя», як висловлюються американки, які буквально ОБОЖНЮЮТЬ бронзери.

Напевне, повторюсь вже десятий раз, але на світовому ринку існує дуже велика кількість бронзерів різних текстур: компактні пудри, мінеральні розсипчасті, з шимером, запечені, у вигляді дуже концентрованих капель (як серум, для професійного використання) і багато інших. Побутує загальноприйнята думка (це не новина, зрештою), що бронзер потрібно підбирати під власний тон шкіри - «холодний», «теплий» чи «нейтральний». І буквально всі прихильники бронзування стверджують, що хороший якісний бронзер НЕ повинен виглядати на обличчі «рудою плямою». Тобто, максимальний ефект натуральної (трішки сірувато-блідо-коричневої) засмаги і жодних яскраво виражених блискіток. 
Отож, ринулась я досліджувати думки «бюті-аналітиків» стосовно хороших бронзерів на ринку пропозицій і знайшла аж два варіанти. Сьогодні розповім про один, а у наступних публікаціях детальніше зупинюсь на другому. 

Пропоную Вашій увазі Too Faced Milk Chocolate Soleil Bronzer (Light/Medium Matte Bronzer).  Для своєї світлої нейтральної шкіри обрала саме Milk Chocolate (найсвітліший), бо додатково виробник пропонує Chocolate Soleil (темніший тон). Популярний американський лейбл Too Faced уособлює, без сумніву, одну із справді цікавих, «концептуальних», «закоханих» у своїх споживачів компаній. Зі статистичної точки зору та з позиції виробника, вся продукція Too Faced високоякісна, cruelty-free, paraben-free, vegan-friendly, а ще справді геніальною ідеєю є використання концепту смачної їжі (все настільки реалістично, що відчуваємо смак і запах) у створенні косметичних одиниць – Chocolate Bar Eyeshadow Palette (Semi-Sweet Chocolate Bar – її молодша сестра), Peanut Butter Palette, Peach Palette – нова палітра тіней недавно зробила дикий фурор (розкупили вмить) – як же мені хочеться цієї палітри))) і багато інших дуже хороших продуктів. Якщо бути лаконічною, то компанія направду достойна і приваблива.
Стосовно, власне, бронзера Milk Chocolate Soleil Bronzer (Light/Medium Matte Bronzer). Як заявляє виробник, в основі текстури – багатий на антиоксиданти какао-порошок та бронзуючі пігменти для надання природної матової реалістичної засмаги (бонус – нейтралізує почервоніння шкіри та вирівнює тон). Вага  - 10 г. Ціна на офіційному сайті – 30$

Які ж мої враження!? Притримуюсь тієї думки, що бронзер повинен бути справді якісним і (нескромно заявлю) дорогим для того, щоб виглядав на обличчі достойно і не смішно. Представлений мною продукт дійсно виняткової якості: м’який, податливий, добре пігментований (але на кисть від Real Techniques Blush Brush набирається у дуже грамотній кількості, щоб нанесення було поступовим (buildable) і, як наслідок, не створювалися плями на обличчі). Розтушовується прекрасно (меж не видно). Відтінок просто «космічний» - уявіть середньої міцності каву з молоком, абсолютно не рудий. На обличчя лягає монолітно і дуже реалістично, як справжня засмага. Приємно пахне молочним шоколадом. Надає обличчю виразності, ідеальний для ранково-денного макіяжу, коли не хочеться драматичного «контурингу». Чудово виглядає з хайлайтером. Абсолютно матовий, але не «пудровий». Текстура досить незвична: ніби й пудра, але така…кремово-щільна, тому й податлива. Стосовно «100%» -ої натуральності посперечаюсь, бо в складі продукту присутній тальк (може викликати висипання). Але на мою шкіру діє добре. Стійкість відмінна, як на мене, проте, ефективніше перевірити Milk Chocolate Soleil у спеку. Упаковка виглядає стильно і "люксово", зроблена із якісного пластика, надійно закривається, є зручне велике дзеркало.
Мій вердикт – достойний, «натуралістичний» бронзер і дуже Вам його рекомендую, попри немалу ціну. Один з тих продуктів, яких вистачає надовго, тому, справді варто придбати одразу ефективний (не рудий) варіант.



You Might Also Like

4 comments

  1. Як завше, пізнавально і надзвичайно гарно написано. Вітаю, Віро!!!

    ВідповістиВидалити
  2. вдячна Вам і хочу бути корисною)

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую за такий детальний огляд) Бронзер дуже гарний і упаковка стильна)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. а Вам бажаю зібрати велику колекцію чудової косметики)))

      Видалити