Dipbrow Pomade by Anastasia Beverly Hills in Medium Brown

11:20 пп

Чи задумувались Ви, на що найбільше звертаєте увагу, коли дивитесь в обличчя співрозмовника? Може, зазвичай, гадаєте, прислухаючись до фраз, чи лукавить він/вона, або ж, навпаки, звучить настільки правдиво, що «вухам не віриться». Тим не менше, я завжди придивляюсь до брів як до обрамлення обличчя), адже брови – це індикатор ставлення людини до життя. Якщо уявити світ (життя) дзеркалом, то коли Ви продукуєте негатив (насуплюєте брови, кривите губи), то відповідно, з’являється хтось, хто відповідає: «Так, ти правий. Світ -  це місце злості та ненависті». І навпаки, попри внутрішню невпевненість, спробувавши «розправити» чи розслабити обличчя і посміхнутись, фактично завжди «приходять» до Вас ті, хто впевнено заявляє, що світ - це прекрасний плацдарм для реалізації Ваших найчистіших, найсміливіших мрій». 

А тепер, конкретніше про брови, а точніше, про тенденції. У 2016 році «модно» мати густі, трішки «графічні», але натуралістичні брови. Це означає, що Ви їх не вищипуєте, не підправляєте «надлишково природний» вигин бровної дуги, не намагаєтесь намалювати «П’єрро» і не підбираєте відтінок засобу, темніший за власний природний тон волосся. Одним словом, брови під час макіяжу можна взагалі не чіпати. Проте, це стосується лише тих дам і мсьє, в кого природний відтінок волосся достатньо темний, щоб не виглядати, як «Молль Флендерс» (автор Д.Д.). Я жартую, звісно.
Стосовно, конкретно, мене, то я – шатенка з сіруватим (холодним) підтоном. А це означає, що мої брови, попри «модні тенденції», оформляти потрібно, бо інакше виглядатиму, як Молль)) Тому, спокусилась на помадку для брів від «стрімко потужної» американської компанії Anastasia Beverly Hills. Репутація цього бренду дуже хороша. Маємо величезний вибір загально визнаних продуктів для якісного макіяжу. В цій статті окреслю, власне, Dipbrow Pomade у відтінку Medium Brown. Це - суфлейно-пудрова, дуже густа, але рівномірна, добре пігментована текстурна «кашка», з допомогою якої (звісно, задіявши зручну кисть) можна «оформити» брови згідно модних тенденцій. Кількість продукту в солідній скляній упаковці – 4 г (дууже багато). Ціна на офіційному сайті – 18$.
Чесно? Люблю/не люблю цей продукт, попри позитивні овації більшості шанувальників. По-перше, не зовсім вгадала з відтінком – Medium Brown моєму типажу трішки надто темний. По-друге, чесно, лінуюсь кожного дня відкручувати баночку, вибирати кисть для нанесення продукту і вагатися, яку ж форму бровам сьогодні надати - чітку (графічну), чи текстурно-натуральну (сучасну). В результаті, користуюсь або олівцем для брів від Chanel (про який пізніше розповім), або ж не оформляю брови взагалі. Стосовно якості Dipbrow Pomade, то вона справді хороша, згідно з «гласом народу». Проте, вже протягом 4-х місяців не надто регулярного користування, краї продукту почали підсихати, хоч податливість та первозданна текстурність продукту збереглась. На кисть від Inglot 31T (не дуже люблю її) набирається добре. Пігмент передається на брови відмінно, без комочків, добре розтушовується, стійкість хороша. Вважаю, що Dipbrow Pomade є чудовим засобом для професійних візажистів, адже ця серія пропонує досить об’ємний ряд відтінків. Але відверто, не надто обожнюю цей продукт. Краще раджу Вам придивитись до Brow Wiz – олівець зі щіточкою (21$) чи Brow Definer – та ж сама, тільки трішки «крутіша» версія (23$). Ці продукти також належать бренду Anastasia Beverly Hills

Мій вердикт – загалом, продукт Dipbrow Pomade by Anastasia Beverly Hills дуже хороший. Радію, що спробувала його. Але чи наполегливо радити Вам цю покупку, не впевнена.



You Might Also Like

4 comments

  1. Дякую за огляд. Я брівки оформляю тінями від Art deco у 3 відтінку. Або олівцем Parisa за 20 гривень - ціна смішна, так навіть кілограм полуниці не коштує, а олівчик суперовий) і нікуди без Brow artist від Loreal)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. погоджуюсь)))) є багато чудових варіантів, щоб підкреслити брови)

      Видалити
  2. Мала справу з цією помадкою і вона мені дуже не сподобалась: поки свіженька і новенька, наноситься красиво, потім починає трохи підсихати і її дедалі важче рівномірно розподілити. До речі, в інглоту теж є схожі помадки ,як на мене, вони кращі. А взагалі більше люблю олівці і тіньки.

    ВідповістиВидалити