CHEEKATHON by Benefit (Spoiler)

9:46 дп

Ви просто не повірите, що приготувала для своїх шанувальників американська косметична компанія Benefit. Моїм позитивним емоціям немає меж!!!!)))) Гаразд, розповім все за «схемою».

Benefit – це ще одна із так званих «концептуальних», цікавих та ідейних компаній, мета якої - створення косметичних продуктів ніжних, природніх та делікатних тонів для підкреслення (а не переформатування яскравими відтінками) природньої краси жінки. Вся продукція Benefit славиться винятковою якістю, стійкістю та нешкідливістю. Компоненти, що входять до складу всіх косметичних одиниць, мають натуральну основу, а отже, позиціонуються як гіпоалергенні. 

Історія бренду Benefit бере свій початок у далекому 1976 році. Дві молоденькі амбіційні близнючки-американочки зі співзвучними іменами Джін та Джейн Форд відкрили у Сан Франциско невеличкий косметичний салон, де пізніше продавали і косметику. Інтер’єр приміщення був оформлений у вигляді карамельної крамнички. На коробочках з продукцією вимальовувались (дизайн актуальний і сьогодні) ретро-дівчата в стилі 50-х. Потрошки клієнточки «заглядали» у цей диво-салон, аж поки розмах проекту набув всеамериканського значення. Вже до 1999 компанія отримала настільки серйозну репутацію та популярність, що такий гігант споживчого ринку, як Louis Vuitton Moet Hennessy вирішив «прикупити» собі Benefit. З того й розпочався справжній всепланетний успіх концепту цієї корпорації. Такі масштабні зірки, як Кайлі Міноуг, Дженніфер Лопес, Періс Хілтон, Пенелопа Крус та інші стали постійними клієнтами Benefit

На сьогодні, Benefit стабільно вважається однією із найкращих косметичних компаній в світі із широким спектром пропозицій – тінти (BeneTint etc), тіні для очей, олівці, бронзери, рум’яна та багато іншого.

Отож, вже завтра детальніше розповім Вам про неймовірний, казковий та дуже вигідний по ціні набір відомих на весь світ рум’ян та бронзера від Benefit і поділюсь особистими враженнями.



You Might Also Like

0 comments