CHEEKATHON Bronzer and Blush Palette by Benefit

1:28 дп

Напевне, саме рум’яна (Rockateur, Dallas, Coralista – мега відомі, Dandelion) і бронзер Hoola вважаються справді знаковими і найбільш популярними продуктами у компанії Benefit. Класично, всі вони представлені в окремих, цікавих по дизайну, картонних коробочках із щіточками з натуральним ворсом (досить м’якими і придатними до використання). Середня стандартна вага продукту – 8 г. Ціна за одиницю – 29$.

Отож, в якийсь (щасливий для нас, споживачів) момент Benefit розщедрилися і створили палітру із найпопулярнішими рум’янками та бронзером  - разом 5 одиниць, у повнорозмірному!!!!!! вигляді. Тобто, маємо повноцінні продукти, зібрані докупи. Але найголовніше - це ціна. На офіційному сайті палітра коштує всього 58$. Як на мене, то це справжня “beauty bargain”.

Щодо упаковки, то маємо дуже жіночну, красиву і зручну, якісно зроблену картонну упаковку, яка закривається щільно та надійно. Всередині – велике та зручне дзеркало. Також, в комплект входить досить непогана щіточка із натуральним ворсом (проте, волоски випали у неймовірній кількості вже після першого стандартного миття. А ще, щіточка має достатньо неприємний запах натурального ворсу).

Стосовно якості, власне, продуктів у коробочці, то вона відмінна. Текстура бронзера та рум’ян м’яка та податлива, зовсім не пудрова. Всі одиниці дуже добре пігментовані. На кисть набираються прекрасно і розтушовуються чудово. На шкіру лягають рівномірно і дуже реалістично (як природний рум’янець чи засмага). Наносила на обличчя без тону - рум’яна і бронзер виглядають  як «друга шкіра». Стійкість відмінна. Кожний відтінок із запропонованих виробником Benefit справді унікальний та цікавий (недарма цю продукцію так шанують у всьому світі). Єдине, що мене капельку відштовхує, то це дивний, різкий і не надто приємний запах продуктів (але потерпіти можна). Представлені виробником відтінки імпонують ВСІМ тонам шкіри.
А тепер, коротко опишу кожний відтінок, представлений у палітрі Cheekathon.

Dandelionдуже ніжні, світло-рожеві, але «теплуваті» сатинові рум’яна для ефекту «сяйва шкіри зі середини». Надають обличчю свіжості. Можна використовувати як «фінішну» пудру поверх завершеного макіяжу.
Dallas – це дуже цікавого відтінку рум’яна. Їх можна описати як «приглушена, запилена троянда». Тобто, маємо темно-рожевий, майже бронзовий відтінок рум’ян, які цілковито можуть слугувати ще й бронзуючим засобом. Також, можна спробувати їх в якості тіней для поглиблення складки повік. Текстура продукту сатинова і дуже делікатна.
Coralista – напевне, найбільш відомі рум’яна у компанії Benefit. Відтінок характеризується як теплий рожево-кораловий із сатиновим фінішем. Надзвичайно ніжний, благородний відтінок. Дуже весняно-літній, має візуальну здатність «омолоджувати» шкіру обличчя.
Rockateur – приглушено-рожево-тілесні, дуже унікальні рум’яна. В упаковці витиснений напис Rock і злегка «присипаний» срібним делікатним шиммером. Рум’яна увиразнюють обличчя, надають рисам рельєфності. Дуже люблю Rockateur.
Hoola дуже і дуже відомий на світовому ринку бронзер. Не уявляєте, як довго я бажала випробувати його на собі (всі мрії, безумовно, здійснюються). Це – нейтрального тону сатиновий бронзер, що сподобається ВСІМ!!!!! Дуже делікатний, дуже благородний і реалістичний на обличчі. З ним можна спробувати ще й  «контуринг» для глибших відтінків шкіри, проте на моєму обличчі Hoola виглядає, як якісний бронзер (чесно, він мені більше подобається, ніж Milk Chocolate Soleil by Too Faced. Але люблю іх обидвох).

Отож, мій вердикт: це справжня удача – придбати собі такий розкішний набір – дуже рекомендую!))


You Might Also Like

3 comments

  1. Дуууже вдалий набір, з такою палеткою можна настіпні кілька років про рум'янка не думати))

    ВідповістиВидалити
  2. я теж про це відразу ж подумала) я дуже щаслива, що маю цю "чарівну коробочку"

    ВідповістиВидалити
  3. Класні палітра) Треба полювати за такою))

    ВідповістиВидалити