DR. BRONNER’S 18-in-1 Hemp Peppermint PURE-CASTILE SOAP

6:20 дп

Очищати (якісно вмивати) обличчя потрібно два рази в день – зранку, щоб звільнити шкіру від залишків нічного процесу метаболізму, і ввечері - молочком чи гідрофільною олійкою зняти шар макіяжу, «промити» гелем чи пінкою, а пізніше - додатково підживити втомлену під час робочого дня шкіру хорошим, вдало підібраним для Вашого типу шкіри кремом.

Я (як і «футуристичні» японці) обожнюю регулярно очищати своє обличчя та шию, адже, хороше очищення дорівнює здоровому сяючому вигляду та продовженню молодості. 

Спробувавши достатньо велику кількість засобів для комбінованої (зневодненої) шкіри, можу виділити неймовірно ніжний, але ефективний продукт - DR. BRONNER’S 18-in-1 Hemp Peppermint PURE-CASTILE SOAP


Американська компанія DR. BRONNERS позиціонує свою косметичну продукцію як «органічну», і підкріплює цей факт рядом сертифікатів. Складники продуктів зможуть вдовольнити і «веганів» (certified vegan org.), і поборників прав тварин (not animal tested), і «ненависників» продуктів ГМО, а ще - так званих «пуристів», що прагнуть жити в «органічній чистоті». Навіть упаковка цього засобу має статус «recycled».
Отож, рідке мило для вмивання 18-in-1 Hemp Peppermint PURE-CASTILE SOAP https://www.drbronner.com/DBMS/PEPPERMINT/OLPE02.html містить в собі «абсолют» м’яти і ряд корисних масел/речовин для дбайливого та ефективного очищення шкіри. Назгал, це – дуже цікавий багатофункціональний продукт. Його можна використовувати в якості гелю для душа, для «домашнього» господарства, як шампунь для волосся та обличчя і тому подібне. А ще, цей засіб можна ефективно використовувати під час купання тварин).
Я обожнюю цей продукт. Два місяці тому замовила достатньо велику банку (473 мл). Більшою половиною засобу поділилась із подругами, і ось – чекаю нову упаковку. За своє життя я спробувала немало хороших гелів для вмивання обличчя (цей продукт використовую винятково як гель для «демакіяжу»), і можу стверджувати, що 18-in-1 Hemp Peppermint PURE-CASTILE SOAP – один із найкращих. Це – ніжний для чутливої (а ще, жирної) шкіри гель, що ДУЖЕ інтенсивно пахне м’ятою (ефірна олія), неймовірно освіжає, ВИСВІТЛЮЄ тон обличчя, НЕ підсушує шкіру, ефективно змиває тональний крем чи пудру (додатково використовую conjac sponge),  а ще - він дуже «економний» у використанні, бо піниться добре (хоча, цей факт мене трішки бентежить, адже, складники гелю винятково «натуральні»).  Продукт не викликає алергічних реакцій та почервоніння, надає обличчю довготривале відчуття свіжості та змивається теплою водою відмінно. Колір гелю – природний тілесно-жовтий (без зайвих барвників, як мені здалось). Ціна за 473 мл дуже приваблива – 13,64$ океаном (без доставки). Замовляла мені продукт пані Юля Беспятчук - https://www.facebook.com/profile.php?id=100001072968112

Мій вердикт -  дуже рекомендую Вам чудовий «органічний» багатофункціональний м’ятний гель.

You Might Also Like

0 comments