My Beauty Hacks

12:05 пп

За період активного користування косметикою та вивчення різних технік, продукцій та компаній, я зібрала декілька (на мою думку) ефективних та цікавих «beauty tips» - порад, які допоможуть Вам вдосконалити власну манеру нанесення косметики на обличчя. Також, деякі «моменти» я перейняла від улюблених топ-блогерів, які часто працють ще й візажистами на професійному рівні. Отож, ділюся з Вами всім, чим «пам’ять багата». Напевне, створю окрему рубрику)

1.   «Бронзуючі» продукти і рум’яна потрібно наносити чітко на верхню частину вилиць, починаючи розтушовку в районі середини вуха і злегка «заводячи» пензликом до середини щічок. Не варто «бронзувати» нижню частину периферії обличчя, інакше отримаєте ефект бруду і візуально обличчя виглядатиме старшим. Jaclyn Hill часто робить таким чином: після етапу бронзування, широким плоским пензликом вона наносить напівпрозору пудру типу Laura Mercier Secret Brightening Powder або RCMA No Colour Powder під вилицями (межа, де нанесений бронзер). Таким чином, за допомогою методу baking, вона створює чітку, але реалістичну межу між бронзованою зоною і нижньою частиною обличчя. Тобто, спостерігаємо акуратне, рельєфне і «чисте» моделювання обличчя. Також, щоб зімітувати ефект природної засмаги, окрім вилиць, потрібно нанести трішки бронзера на верхню частину лоба (вздовж росту волосся) і добре розтушувати. А ще – бронзер найкраще (натуралістично, рівномірно, якісно) переноситься на обличчя завдяки широкому пензлику із НАТУРАЛЬНИМ ворсом.

2.   Для того, щоб тіні для очей (сухі текстури) на повіках оптимально проявляли багатство своєї пігментації та стійкості, варто ЗАВЖДИ користуватися базою для тіней (дехто з визнаних блогерів полюбляє в якості бази звичайний консилер, але я люблю, власне, спеціальну базу). Тобто, якщо Ви бажаєте, щоб улюблений відтінок Ваших тіней виглядав яскраво на повіках і стійкість макіяжу протягом дня була відмінною, використовуйте «клейку» базу під тіні. Запевняю, це не зайві витрати)

3.   Як ефективно нанести консилер!? Я розтушовую цей засіб пальцями) Але Jaclyn Hill рекомендує використовувати вологий спонж (як Beauty Blender чи Real Techniques – в 2 рази дешевший ніж ВВ, але ефект однаковий, запевняю), яким розтушовує консилер ВБИВАЮЧИМИ (bouncing) рухами. Волога в спонжі допоможе легко та рівномірно розподілити продукт по шкірі, ввібравши зайву кількість засобу в себе, і зона під очима виглядатиме натурально. Після цього, потрібно одразу ж «закріпити» нанесений консилер пудрою для стійкого ефекту і запобігання “creasing” – накопичення продукту в складках.


Продовження буде) Прошу, напишіть в коментарях, чи цікава Вам ця тема?

You Might Also Like

4 comments

  1. Большое спасибо за информацию. Рубрика очень интересная и жду продолжения! Тоже люблю наносить консилер пальчиками. )
    http://beloglovskaya.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  2. Вірочка, рубрика чудова і продовження буду чекати з нетерпінням! От консилер вологим спонжем цікаво буде спробувати. А без бази для тіней, вони в мене скатаються ще до того як я за двері вийду )), тому без бази я ну нікуди )). Дякую дуже, мені було цікаво!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. скоро писатиму про крутезну базу від Урбан Дікей) дякую))))))

      Видалити