INGLOT AMC Multicolour Bronzing Powder in 78

6:52 дп

Польська професійна (трішки вищого за середній гатунку) бюджетна косметична компанія INGLOT пропонує величезний вибір косметичних продуктів. З-поміж такого розмаїття варіантів я обрала для себе 5-ти колірний бронзер із номером 78 (ідеальний відтінок для мого типажу).  

Як стверджує виробник, текстура бронзера містить пігменти, що ефективно «підлаштовуються» до поверхні обличчя і створюють ефект природної засмаги. Спеціальні hydrophobic compounds (складові текстури продукту) мають здатність на молекулярному рівні «відштовхувати» від себе вологу. Таким чином, під час виділення поту, цілісність макіяжу зберігається. Основна концепція бронзера АМС – створити видимість природної та стійкої у спекотну погоду засмаги. Стосовно ціни за одиницю продукту на офіційному сайті, то керівництво компанії, чомусь, замовчує цей «момент». Проте, орієнтовно – 400 грн в Україні.  

Щодо моїх вражень від використання протягом року продукту від INGLOT, можу стверджувати, що бронзер АМС – дуже якісний та приємний «екземпляр». В достатньо зручній, добротно оформленій упаковці маємо «веселку» з градієнтів (від світлого до темнішого) тілесно-коричневих тонів. Бронзер містить золотистий шиммер і сатиновий відблиск, але дуже делікатний і дрібний (на шкірі не надто помітний). Відтінок теплий, але  НЕ рудий взагалі (для мене – це рішучий фактор). На кисть (з натуральним і синтетичним ворсом) набирається дуже добре, і на скули передається відмінно. Пігментація текстури винятково хороша. Під час нанесення, бронзер піддається розтушуванню, лягає на шкіру «монолітно», без смуг. Стійкість, як і заявлено, хороша. Якщо порівняти бронзер AMC Inglot із решту моїми бронзерами – Too Faced Milk Chocolate Soleil та Benefit Hoola Bronzer, то Inglot у відтінку 78 більш насичений та «видимий» у нанесеному вигляді. Цей варіант ідеальний для літньої подорожі чи на пляжну вечірку, в той час, як решту згаданих мною бронзерів чудово доповнюватимуть «стриманий» денний макіяж.
Отож, мій вердикт - INGLOT AMC Multicolour Bronzing Powder in 78 справді хороший, благородний та реалістичний бронзер від польської компанії, що належить до професійно-бюджетного сегменту на ринку. Дуже люблю цей продукт, користуюсь часто і Вам рекомендую!!!


You Might Also Like

2 comments

  1. Американський сайт Інглот пропонує ціну 26$, а польський - 46 злотих :) Теж маю такого смугастика відтінку 80, він точний двійник знаменитої Нарсівської Лагуни, яку теж люблю))

    ВідповістиВидалити
  2. Американці Інглот люблять, от і завишають ціну))) А бронзер суперовий, насправді. Читала в тебе в блозі про нього)

    ВідповістиВидалити