Makeup Geek Blushes in Bliss and Romance

11:15 дп

Напевне, Ви вже знаєте, наскільки я люблю рум’яна. Отож, у цій статті  пропоную оглянути ще два варіанти від американського бренду Makeup Geek. Ось тут http://makemeupvira.blogspot.com/2016/05/the-best-makeup-geek-eyeshadow-pans.html я розповідала про розкішні (і не надто дорогі) тіні-рефіли від цієї компанії і можу стверджувати, що якість рум’ян - на високому рівні, як і решту продукції. Ось посилання на офіційний сайт- http://www.makeupgeek.com/store/face-products/blushes/makeup-geek-blush-pan/makeup-geek-blush-pan-bliss.html

Марлена – головний креативний директор бренду, таким чином характеризує власноруч створений продукт: всі рум’яна від Makeup Geek високопігментовані та винятково добре розтушовуються на обличчі. Завдяки дуже дрібному помолу пудри та решту інгридієнтів у складі, рум’яна м’які, мов шовк/масло. А отже, на верхню частину скул переносяться дуже плавно, проте, інтенсивно (оскільки пігментація продукту досить висока, важливо не переборщити з кількістю в нанесенні, щоб не виглядати кумедно). Не створюють плям чи ліній під час нанесення. Стійкість рум’ян відмінна. Текстура продукту - рaraben-free (алергічних реакцій не викликає) і cruelty-free (не тестується на тваринах). Вага продукту в рефілі – 4.25 г (багато)). Ціна за одиницю на офіційному сайті – 10$ (можна легко замовити в Україну).
Отож, детальніше про відтінки. 
BLISS ("своч" лівий) – це матові напівпрозорі румяна у рефілі з «повітряною» і дуже ніжною текстурою. Стосовно відтінку, то він досить незвичний та неймовірно красивий: уявіть делікатний «персик» із вершками. Власне, таке співвідношення дарує щічкам благородну ранкову свіжість. Досягаємо ефекту «сяяння шкіри зі середини» молодістю та здоров’ям. Оскільки Bliss напівпрозорі, то проявляються на шкірі дуже делікатно. Отже, це вимагає нашарування продукту до задуманої Вами інтенсивності.
 
ROMANCE ("своч" правий) це розкішні у всіх відношеннях румяна. Відтінок  - персиково-кораловий сатин із дрібним золотистим шиммером. В «ютюб-королівстві» Romance вважається цілковитою заміною дуже відомим румянам Orgasm від люксової марки NARS. А дехто з «гуру» переконаний, що Romance набагато кращий ніж цей відповідник в плані текстури і, тим більше, ціни. Romance надає щічкам «скульптурності», сяйва та виразності. Чудово доповнить вечірній макіяж.

Камерою неможливо передати цілковиту красу відтінків та переливів рум’ян від Makeup Geek. А ще, наскільки легко з ними працювати!!! До речі, ці рум’яна чудово прикрашатимуть шкіру обличчя і без тонального, бо відтінки настільки природні, реалістичні та сяючі, що «вливаються» в шкіру мов природний рум’янець. Отож, мій вердикт – дуже-дуже рекомендую.     

You Might Also Like

4 comments

  1. Класні рум'янки) я також дуже люблю рум'яна, і не уявляю без них свого мейку)

    ВідповістиВидалити
  2. Які ж вони чудові! Спасибі, що показала)
    З радістю підписалась, буду рада дружбі)
    http://mykingdom1212.blogspot.com

    ВідповістиВидалити