BERRISOM Oops! Tint Cheek Cushion – Worth the Hype?

11:45 пп

Орієнтовно пів року тому піддалась я на «вмовляння» відомої російської блогерки і придбала собі кремові рум’яна від корейського бренду Berrisom http://www.ebay.com/itm/Berrisom-Oops-Tint-Cheek-Cushion-blusher-20ml-/252070314491 (про мою «прихильність» до корейських косметичних продуктів розповім пізніше). Як же барвисто вона описувала неймовірну красу відтінку цих рум’ян!!! А як вони «лягають» на щічки!! Одним словом, я замовила ці чарівні рум’яна у відтінку 02 Cream Peach.

Виробник досить щедро «налив» нам аж 20!!! мл емульсії (на все життя вистачить) в просту, але зручну упаковку-тубу із аплікатором-кушоном (подушечкою). Упаковка досить щільно «закручується» кришечкою. Мета продукту – надати щічкам природного, свіжого та делікатного рум’янцю. Ціна за одиницю на Ebay – 9.52$.
Отож, чи BERRISOM Oops! Tint Cheek Cushion справді вартує придбання!? Відверто, не дуже люблю ці рум’яна, попри повагу до улюбленої блогерки. І справа тут не в рекомендаціях чи так званих «навіюваннях», а в моєму досвіді використання різних марок, текстур та відтінків рум’ян. Тобто, мені особисто зручніше схопити кисть та швиденько нанести продукт у сухій пресованій формі, власноруч моделюючи бажану інтенсивність, ніж «бавитись» із складнішими текстурами. Проте, коли є настрій і додатковий час, можу і «побавиться»). Веду до того, що конкретний продукт Oops! Tint Cheek Cushion лежить серед решту продуктів вже пів року і лише зрідка я його використовую. 


Стосовно відтінку, то маємо досить приємний густий «приглушений» персик. Я НЕ люблю наносити ці рум’яна поверх тонального, бо чомусь отримую ефект «брудних» щічок - так звана «приглушеність» надто сильно проявляється. Гарніше відтінок виглядає на шкірі без тональної основи. Текстура продукту рівномірна і справді якісна: в міру густа мусова, а це передбачає хорошу податливість та легкість в розтушовці. Пігментованість відмінна – маємо однорідний глибокий і досить унікальний відтінок рум’ян. Проте, маю певне застереження стосовно використання – продукт потрібно наносити ЧІТКО на верхню частину скул і в ОПТИМАЛЬНІЙ (малій) кількості. Оскільки пігментація висока і здатність розтушовуватись теж дуже хороша, то можна «в пориві ентузіазму» нанести рум’яна на ВСЮ щічку (такий досвід у мене вже був). Стійкість Oops! Tint Cheek Cushion середня, на мою думку. Проте, якщо тип Вашої шкіри – комбіновано-жирний, то стійкість продукту в нанесеному вигляді зменшиться. Натомість, сухій шкірі така текстура сподобається більше. «Фініш» рум’ян на щічках матово-кашеміровий, нелипкий взагалі і дуже «невагомий». Формула текстури НЕ викликає акне чи почервоніть.

Назагал, продукт дуже якісний та «корейсько-цікавий»))). Для тих, хто полюбляє кремово-мусові румяна, Oops! Tint Cheek Cushion – чудовий, один із найкращих варіантів. Проте, я не завжди маю настрій «гратись» із цим продуктом. Отож, мій вердикт – рекомендую покупку 50/50.



You Might Also Like

5 comments

  1. Люблю кремові рум'янка, для кращої стійкості їх можна закріпити прозорою фінішною пудрою (наприклад, метеоритами). З кушонами поки не дуже подружилась, особливо боюсь мікробів, які люблять назбируватись в губках(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. хороша порада стосовно закріплення пудрою. Моя рисова Паезе якраз підійде

      Видалити
  2. Не дуже люблю такий формат) Мені быльше досмаку пудрові рум'яна... Але хочеться якось і кремові спробувати

    ВідповістиВидалити