INGLOT YSM Cream Foundation

12:26 дп

Знаю, що майже у кожній статті свого блогу наголошую на «життєвій необхідності» моїх улюблених косметичних продуктів. Справді, я люблю майже всі засоби. Проте, сьогодні йтиметься про виняткового «фаворита» -  тональну основу INGLOT YSM. Будь-який тональний крем слугує для покращення зовнішнього вигляду шкіри. Тобто, коли існує видима потреба вирівняти тон, приховати недоліки чи замаскувати почервоніння, на допомогу прийде тональний засіб. Існує, насправді, безліч варіантів з різною текстурою та «фінішем» - виглядом (ефектом) тонального на обличчі: флюїди з «dewy» - вологим «фінішем» (американки дуже полюбляють), тональні в стіку (як MakeUpForever Ultra HD) – моя «мрія», «кушени», винятково матуючі, підсвічуючі та «океани» решту засобів на світовому ринку.

Оскільки мій тип шкіри – комбінований, то потребую тональний засіб із подвійним ефектом: матування та зволоження. А отже люблю, щоб продукт був середньої «текстурності», лягав на шкіру рівномірно, не надто вилискував (швидше, матував), на обличчі був невідчутним і нелипким. Важливо, щоб тональний НЕ підкреслював сухості шкіри (особливо, взимку), був досить стійким у Т-зоні, по відтінку мав змогу адаптуватися до мого тону обличчя,  а ще - не викликав акне чи почервоніння.
Це справжнє диво, але я знайшла схожий із моїми вимогами продукт у польській бюджетній косметичній компанії INGLOT.
 
YSM Cream Foundation http://inglotcosmetics.com/ysm.cream.foundation/products/139/1363  у відтінку 41 – це стійка, але «невагома» тональна основа, що містить матуючі інгридієнти. Надає обличчю рівного сяючого відтінку і не підкреслює пори. Продукт гіпоалергенний. Ціна – 18$ за 30 мл.
Дуже поважаю і люблю цей тональний крем. Текстура засобу хоч і напівпрозора та «волога», але достатньо щільна, щоб лягти на обличчя рівномірно, без смуг і добре замаскувати всі недоліки. Справді «lightweight» - невагома на обличчі і дуже комфортна під час використання. Відтінок 41 ІДЕАЛЬНО «вливається»/підлаштовується до мого тону шкіри («ефект маски» цілковито відсутній). Тональний прекрасно розтушовується і кистю Morphe 439, і Cailyn O!Wow Brush, а ще - вологим Real Techniques Sponge (дуже люблю). Продукт дійсно матує, але не пересушує шкіру і не підкреслює сухі зони. Можна сміливо використовувати цей засіб увесь рік. Добре приховує розширені пори. У нанесеному на обличчя вигляді створюється ефект сяючої, але неперевантаженої засобами шкіри. Коли текстура підсихає, покриття на дотик «мусове» і дуже приємне. Вважаю, що додаткового покриття пудрою не потрібно. Проте, щоб «зафіксувати» тон, варто додатково нанести невелику кількість пудри на Т-зону. Під час використання, тональний не залишає неприємних масних слідів. Слугує хорошим «канвасом» для подальшого нанесення рум’ян чи бронзера. Виглядає дуже реалістично.
Можу стверджувати, що якість INGLOT YSM Cream Foundation класифікується як «люксова», бо ефект вражаючий. Отож, мій вердикт – дуже рекомендую цю тональну основу.


You Might Also Like

0 comments