Beauty Hacks – part 2

9:45 дп

«Американська» схема нанесення градієнту тіней для «нейтрального» макіяжу очей має певні етапи: а) нанесення консилера в зону під очима; б) база для тіней на рухому повіку; в) в складку (зона між рухомою повікою і бровною дугою) наносять світлий матовий відтінок, який створює гладку поверхню повіки для подальшого легкого нанесення та розтушування відтінків тіней; г) нанесення “transition shade” (базовий, нейтральний тон) в складку повіки – зазвичай, використовують матові відтінки, які слугують основою для подальшого нашаровування обраної Вами кольорової гами для поглиблення складки; д) нанесення основного відтінку на рухому повіку та затемнення зовнішнього кутика ока; е) хайлайт (матовий або сатиновий) у внутрішні кутики очей і під бровну дугу. А ще, хайлайтом можна робити «акценти» у центрі верхньої повіки; є) туш і накладні вії (американки часто «гранжеві» в цій «ізюминці»)).
А тепер, найголовніше, що я вивчила. Завжди потрібно якісно розтушовувати тіні під час кожного етапу виділення зон ока. Не можна допускати нерівномірного нанесення, «різких» меж та переходів відтінків тіней чи «плямистості» в розтушовці. Про найкращі (для мене) пензлики для розтушовки градієнту я писала тут https://makemeupvira.blogspot.com/2016/06/my-beloved-morphe-brushes-for-eye-makeup.html Набудування та підсилення глибини відтінків відбувається плавно. Також, завжди варто наносити обраний вами відтінок на нижню повіку, щоб зберегти цілісність образу. Раніше, мене дуже дратувало те, що я завжди створювала «пляму» (хоч і нейтрального красивого відтінку, але пляму) на зовнішньому кутикові ока. Старалась, розтушовувала, в результаті, виглядала як панда. Допоки Desi Perkins – американська блогерка, не «підказала», що під час поглиблення зовнішнього кутика ока пензлик для розтушовки потрібно «виносити»/направляти в напрямку до скронь. Таким чином, відтінок плавно «влиється» в основний колір/тон обличчя, не буде різкого переходу та крупної плями. О, Еврика!!! Дякую, Desi Perkins.

До речі, стосовно хайлайту у внутрішніх кутиках ока: тепер далеко не всі використовують шимерні текстури. Часто спостерігала, як наносять «спокійний» ЕЛЕГАНТНИЙ матовий молочний чи ванільний, чи персиковий, чи золотистий під брову та в кутики.

You Might Also Like

7 comments

  1. Реально цікаво, всі маленькі секретики в одному пості ! Дещо не знала але неодмінно спробую. Вірочка, дякую!

    ВідповістиВидалити
  2. Я теж для денного макіяжу в кутик ока наношу саме матові молочні тіні, а для вечірнього шиммерні)
    Дякую за підказки щодо розтушовування)

    ВідповістиВидалити
  3. Я теж для денного макіяжу в кутик ока наношу саме матові молочні тіні, а для вечірнього шиммерні)
    Дякую за підказки щодо розтушовування)

    ВідповістиВидалити