The way you can model your face with STROBING

6:05 дп

Знайшла на YouTube розкішне навчальне відео, в якому спеціаліст демонструє «магічну силу» техніки хайлайтингу/стробінгу в моделюванні обличчя. Моделлю слугує Кім Кардашьян. На мою думку, це відео винятково якісно та наглядно показує способи використання продуктів для хайлайтингу, які я ОБОЖНЮЮ. Хайлайтинг для мене як ковток свіжого повітря. Ось відео, насолоджуйтесь! - https://www.youtube.com/watch?v=34u4GlAH_Ng

Від себе додам декілька ремарок. Я вже трішки описувала потенціал стробінгу в оцих статтях блогу:


Ось мої висновки:

1.   Коли Ви наносите ЯКІСНІ (без яскравих блискіток і м’які) і вдало підібрані (для Вашого підтону обличчя) хайлайтери, то обличчя виглядає молодшим мінімум на 20 років. Шкіра візуально підтягнута, сяюча та здорова. Запевняю, це дуже крута техніка і варто звернути на неї увагу.

2.   В стробінгу важливо виділяти лише «виступаючі» зони обличчя і старатися не наносити «лискучі» текстури по центру. Інакше, шкіра виглядатиме жирною та невмитою. У будь-якому випадку варто додатково нанести трішечки матуючої пудри в Т-зону. Хоча, американки полюбляють наносити інтенсивні хайлайтери на всю щоку))))) А ще, в моду потрошки входить цілковитий макіяж обляччя з допомогою ЛИШЕ хайлайтерних засобів – оце так стробінгоманія! Американці або щось ДУЖЕ люблять, або з такою ж інтенсивністю ненавидять)

3.   Я дуже люблю виділяти галочку над верхньою губою інтенсивним хайлайтером. Візуально бачу, як губи виглядають повнішими та яскравішими. Власне цей «момент» я ну дуже рекомендую Вам спробувати.

4.   ЗАВЖДИ наношу «горошину» інтенсивного хайлайтера на кінчик носа. Візуально отримую трішки "курносий" ефект). Але важливо наносити горошину не на цілковитий кінчик носа, а капельку вище – там, де Ви б хотіли, щоб закінчувалась довжина носа (якщо він Вас певним чином не вдовольняє).

5.   По ідеї, хайлайтинг чи контуринг – це моделювання/покращення/виправлення недоліків обличчя, або підкреслення делікатних рис БЕЗ втручання косметичних хірургів. Це просто диво! Хтось геніальний придумав техніку хайлайтингу!

6.   Як на мене, нанесення делікатного чи інтенсивного хайлайтера на верхню частину скули надає обличчю сексуальності – без перебільшень.


7.   З моїх особистих спостережень, кремові хайлайтери на шкірі виглядають більш реалістично/натурально, ніж засоби сухих пудрових текстур. Хоча, американцям цього недостатньо. Вони часто додатково наносять сухі хайлайтери поверх кремових для більшого блиску та закріплення ефекту, і щоб засліплювати навколишнім штатам очі).

8.   Нове дізналася: хайлайтинг/стробінг не обов’язково поєднувати з контурингом (техніка, про яку Вам писатиму). Підсвічення виступаючих зон обличчя – це потужний автономний інструмент у створенні красивішого образу Вас, дорогі читачі.


І найголовніше - вдосконалюйте АНГЛІЙСЬКУ МОВУ!!!!!

You Might Also Like

9 comments

  1. Я також останнім часом захопилась хайлайтингом. Про курносий носик це ти гарно сказала, треба спробувати. Бо досі обходилась лише галочкою над губою (такж дуже люблю цю техніку) і над скулами)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. і навіть трішки лівіше скронь) - ближче до лоба, і по центру носа) ааааааааа

      Видалити
  2. Люблю пыдсвычення, але якби ще так пори не виділялись з хайлайтером(

    ВідповістиВидалити
  3. Так смачно описала цю тему! Я трішки над скулами наношу та ще над губою. А от про ніс то дякую за пораду! Подивилася відео, дуже цвкаво та інформаційно. Сподобалась ідея нанесення хайлайтеру на плечі та ключицю, може знадобитися для вечірнього макіяжу та чогось особливого ). Вірочка, дякую! Мені було дуже цікаво! Якщо буде натхнення може зробиш пост із збіркою твоїх улюблених відео? Було б цікаво ).

    ВідповістиВидалити
  4. Гарне відео, дякую! І техніка цікава, тільки я все ніяк не обзаведусь гарним хайлайтером(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. проаналізуйте, якої інтенсивності хайлайтер Ви хочете і придбайте собі один і на багато років) запевняю, хайлайтер - річ безкінечна (за умови, що Ви не візажист)

      Видалити