COLOURPOP Ultra Matte Lip in the shade BUMBLE

12:29 дп

Досить давно хотіла я спробувати продукти для губ від відомої бюджетної американської компанії COLOURPOP. До слова скажу, що «відомість» їй принесли, власне, ютюб-блогери. Бренд презентує досить якісні та достойні косметичні продукти. І ось з’явились Ultra Matte Lip http://colourpop.com/collections/ultra-matte-lip в нас у Львові в магазинчику Lova Lova із «заморськими» косметичними цікавинками (знаходиться магазин в ТЦ Роксолана на І та ІІІ поверхах). Обрала для себе відтінок BUMBLE. Виробник описує його як «приглушений теракотовий з теплим підтоном» і запевняє, що стійкість формули цієї рідкої матової помади дуже висока. Ціна в Lova Lova – 240 грн.

Отож, мої враження від цього косметичного продукту (до речі, дуже живі та свіжі, бо придбала помаду буквально вчора, щоб зробити для Вас огляд). Текстура – рідина однорідної консистенції, приємна та зручна під час нанесення. В міру густа, ДУЖЕ пігментована і нелипка. «Фініш» на губах – абсолютно матовий, як ФАРБА (буквально) , проте немає відчуття чогось зайвого. Делікатну шкіру губ надто НЕ сушить. Відтінок – глибокий та високопігментований. Стійкість – хороша, як і заявлено. Формат упаковки – зручний, не протікає, аплікатор добре огинає контур губ і пігмент помади після нанесення майже не переноситься на зуби. Текстура не розпливається по контуру губ!!!
А тепер трішки моїх емоцій стосовно покупки та рекомендацій у використанні). Давно для себе окреслила певні критерії у виборі відтінків помад для губ і ніколи не купую світлий нюд. Радше приглядаюсь до більш насичених відтінків. Саме тому, серед приблизно десяти варіантів в упаковці (свотчити не дуже дозволяють), відтінок BUMBLE видався мені ну дуже привабливим. Придбала омріяну помадку і одразу ж нанесла на губи. Дуже здивувалась, адже відтінок ПОТЕМНІВ!!!! мінімум на 3 тони – будьте готові до такого сюрпризу. І ще, зранку я не нанесла бальзам для губ, бо шкіра в хорошому стані, тому нанесла цю рідку помаду на непідготовлені губи. Відверто, не сподобався ефект, бо формула все ж трішки підсушує губи (як і будь-яка матова рідка помада) і відтінок видався мені надто темним і дуууже матовим, як ФАРБА. Отож, прийшовши додому, я стерла молочком помаду (пігмент стирається відмінно), нанесла бальзам для губ і одразу ж Ultra Matte Lip. Впевнено скажу, що лише на зволожених губах ця матова помада проявляється ВІДМІННО. Саме із бальзамом отримала матово-сатиновий фініш глибокого елегантного відтінку теракоти. Наступного разу обов’язково спробую окреслити губи контурним олівцем для легкої корекції та ефекту повноти, а ще для того, щоб запобігти неакуратному/нерівному нанесенні текстури на губи. До речі, якщо Вам вкрай не подобається ефект матовості, то ця рідка помада ефективно «працює» у тандемі з будь-яким прозорим блиском для губ. Єдине, стійкість продукту трішечки слабшає.
Отже, остаточні висновки такі: мені сподобалась COLOURPOP Ultra Matte Lip і можу Вам рекомендувати покупку.

You Might Also Like

12 comments

  1. Крутяк) Треба забігти в Лова Лова) Також дуже люблю цей магазинчик)))

    ВідповістиВидалити
  2. Хороший колір, я після покупки своєї, теж дуже здивувалась потемнінню кольору.

    ВідповістиВидалити
  3. Оттенок очень понравился! Такой насыщенный, плотный, но при этом не кричащий, хотя и яркий)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. вчора одягнула цей відтінок на Джаз Фест) - почувала себе дуже впевнено

      Видалити
  4. Відповіді
    1. дякую) я вагалась, бо хотіла трішки світліший) ніж оцей

      Видалити
  5. какой красивый и приятный оттенок))

    ВідповістиВидалити
  6. Я собі записую магазин Lova lova ). В мене завжди подорож до Львова не обходиться без шопінгу. Все ж маю надію цього літа потрапити. Відтінок хоч і потемнішав, але сам по собі дуже гарний. На додачу до всіх якостей, чудова помада. Вірочка, дуже дякую за цікавий огляд!

    ВідповістиВидалити