Хайлайтинг: The Manizer Sisters by The Balm Cosmetics

1:32 дп




Вже декілька років поспіль мода на стробінг та хайлайтинг не покидає свого чільного місця. Якщо десять років тому жінки та дівчата щільно запудрювали шкіру для ефекту матовості, то сучасні тенденції макіяжу та моделювання обличчя пропонують використовувати кардинально протилежний метод. Тепер в моді здорова, злегка волога з вигляду, сяюча (не жирна чи лискуча), підсвічена на периферіях і в окремо виділених зонах шкіра. 


Як правило, мода і попит продукують пропозицію. Ось і посипалась на нас, споживачів, лавина хайлайтерів найрізноманітніших текстур від більшості відомих і не дуже косметичних компаній: пудри, підсвічуючі флюїди, навіть тіні світлих перламутрових чи матових відтінків можуть слугувати хайлайтером для виділення верхньої частини скул, сердечка над верхньою губою (щоб візуально збільшити об’єм губ), кінчика носа (щоб візуально зробити його курносим), під бровами та у внутрішніх кутиках очей (щоб "відкрити" погляд).


Розглянувши багато варіантів хайлайтерів, я виділила для себе декілька улюблених, що найкраще імпонують моєму тону шкіри та зручності у використанні. Сьогодні поговоримо про «сестер Manizers», а детальніше про Mary-Lou від відомого американського бренду The Balm. Косметика цієї фірми вирізняється з-поміж інших справді хорошою якістю та пігментованістю текстур. Хайлайтери Manizers стали одними з перших визнаних та улюблених засобів на теренах світового «ютюб-блогінгу» та серед топових візажистів. Зокрема, Mary-Lou Manizer вважається одним із найкращих, найбільш носибельних та універсальних відтінків хайлайтера. Вирізняється він інтенсивною пігментацією та ніжним (без вульгарного шиммеру чи блискіток) відтінком золотистого шампанського, що чудово гармоніює зі слов’янським типажем жінок. 

Я ніжно люблю Mary-Lou ще й за багатофункціональність. Цей продукт можна використовувати як тіні для легкого денного макіяжу чи в поєднанні зі стрілочкою. А ще, великою м’якою кистю його можна наносити поверх матових румян для легкого сяйва і надання обличчю ефекту «підсвіченої шкіри». Також, вражає кількість продукту – 8.5 грам.  Запевняю, для домашнього використання його вистачить на багато-багато років, адже розхід продукту дуже скромний, хоч інтенсивність у нанесеному на шкіру вигляді просто приголомшує. 


Решту «Сестер Manizers»  - Cindy та Betty вирізняються цікавими відтінками. Cindy має більш перлово-рожевий відтінок і часто слугує румянами або топером поверх матових, а Betty є чудовим хайлайтером для темношкірих панянок, або ж бронзером для світлих тонів шкіри. Обидві «сестри» також можуть бути чудовими тінями. Ці хайлайтери, як і Mary-Lou, представлені у повноцінному розмірі – 8.5 грам продукту.




Цілком погоджуюсь з твердженням про те, що хайлайтери Manizer Sisters вважаються одними з найкращих у світі. Вони справді «лягають» на шкіру і зливаються з тоном в одне ціле, гармонійно підкреслюючи ніжні риси обличчя.

Бажаю Вам знайти свій «рідний» хайлайтер і сяяти яскраво, мов діаманти (“Shine bright like a dimond”), як каже пані Олена Кригіна)))

You Might Also Like

4 comments