Тонік для обличчя KIEHL’S Cucumber Herbal Alcohol-free Toner

1:49 пп


Запорукою доглянутої свіжої шкіри є грамотно підібрана система догляду, яка залучає такі етапи: очищення, тонування, насичення активними речовинами (за особистою потребою), зволоження або живлення. Варто окремо виділити тонування шкіри. Після того, як Ви вмили обличчя спеціально обраним для Вашого типу шкіри засобом (пінка, гель чи молочко), варто скористатися тоніком. Тонік – це засіб (рідина), яка допомагає більш досконало очистити шкіру від можливих залишків косметики чи бруду, і додатково освіжити шкіру. Дехто пропускає цей етап, бо вважає його непотрібним. Проте, з власного досвіду можу стверджувати, що тонування обличчя справді потрібне шкірі. Особливо тоді, коли сам засіб дійсно вартісний та ефективний.



Представляю Вам тонік від відомого американського бренду KIEHLS, який розпочав свою діяльність ще з 1851 року. Філософією бренду, що збереглась і в наші роки, є використання натуральних інгредієнтів у створенні продукції для виняткового сяяння та насичення шкіри.

Тонік KIEHLS Cucumber Herbal Alcohol-free Toner буде корисним для всіх типів шкіри, зокрема і для чутливої, адже він не містить в собі алкоголь та інші агресивні елементи. Основою тоніку є екстракт огірка, алое, ромашка та інші складові(детальний вміст продукту сфотографую). Проте, парабени в списку все ж присутні, при чому, на першому місці. Як заявляє виробник, тонік пом’якшує шкіру обличчя, зменшує почервоніння, а також володіє зміцнюючими властивості. Добре готує шкіру до подальших етапів Вашого догляду.



Які ж мої враження від цього продукту? Признаюсь, давно вже хотіла спробувати хоча б «щось» від популярної марки KIEHLS, і впевнено скажу, що дуже задоволена якістю продукту. Достатньо велика пляшка (250 мл), в якій рідина зеленого кольору без яскраво вираженого запаху (безперечний плюс) справді добре впливає на мою шкіру. Я можу стверджувати, що обличчя помітно посвіжіло, зменшилися почервоніння та сухість. Думаю, в спеку зможу обійтись без додаткового крему, знадобиться лише цей засіб. Проте, на даному етапі я перелила частину цього тоніка в посудину з пулівезатором і використовую його як спрей. Можу просто освіжити шкіру протягом дня, також користуюсь в поєднанні з кремом, або ж закріплюю макіяж, розпилюючи тонік поверх тонального. Засіб НЕ залишає неприємного відчуття жирної плівки і нема ефекту стягнутості. Звісно, багато що залежить від очищаючого засобу (про це поговоримо у наступній статті). Проте, тонік від KIEHLS справді має всі властивості, заявлені виробником.

Ціна продукту на офіційному сайті за 250мл – 16$, 500 мл – 27$

Мій вердикт – не рекомендую через наявність парабенів


You Might Also Like

2 comments

  1. Глянула на склад - виявила, що одні з перших інгредієнтів тоніку є феноксиетанол ("зелений" консервант, пропілен гліколь (продукт нафтової переробки, використовується тут для розчинності ін. продуктів), метилпарабен (токсичний консервант, є дані про підвищений вміст парабенів в пухлинах при раку грудей).Всі корисні складові, які зазначає виробник як основа тоніку - наприкінці сігнатури, що означає, що вони присутні у мінімальній кількості

    ВідповістиВидалити