Рисова пудра Paese

2:02 дп



Більшість жінок у світі хорошу пудру вважають однією із важливих складових базового набору косметички. Пудра може бути представлена у всіляких варіантах: компактна (зручно носити зі собою, щоб зняти зайвий блиск в зоні Т і додатково закріпити макіяж), розсипчаста (лягає на шкіру мов вуаль, не створюючи «ефекту Мальвіни»), пудра-основа, часто мінеральна (слугує альтернативою рідким тональним основам і вважається більш нейтральною, а ще й корисною для шкіри), прозора пудра (без видимого відтінку, що допомагає тональній основі прилаштуватися до шкіри обличчя і закріпити ефект, тобто, «фініш» який пропонує виробник основи, зняти жирний блиск), освітлююча пудра (до прикладу, Secret Brightening Powder by Laura Mercier – розкішна відома пудра, яка допомагає освітлити і виділити центральну частину обличчя для ефекту «внутрішнього сяйва»), пудра-метеорити (Guerlain Meteorites містить в собі дрібнесенькі, майже невидимі блискітки, які вдало «відбивають» світло. А отже, ефект доглянутості та сяйва досягнуто) і багато інших.



Пропоную Вашій увазі рисову розсипчасту пудру польської професійної косметичної компанії Paese. Про неї почула у відомої блогерки Elena864 https://www.youtube.com/channel/UCRO1c-YgC9Yb0FGr3ORODwg В основі продукту – подрібнений в порошок рис, а це передбачає абсолютну безпечність для ніжної шкіри. Завдяки натуральній основі, в пудрі присутні активні інгридієнти: білки, складні вуглеводи, ліпіди, вітаміни групи В та мікроелементи. Як заявлено виробником, пудра не містить тальку(часто викликає алергічні реакції), парабенів (консерванти) та алергенів. Захищає від сонячних променів. Підходить для всіх типів шкіри.

На вигляд ця пудра білого кольору, але при нанесенні м’кою кистю вона лягає прозорою вуаллю, злегка-злегка вибілюючи шкіру і «розфокусовуючи» розширені пори, згладжує рельєф шкіри, маскує почервоніння та добре матує.

Ще одним вагомим аргументом в користь саме цієї пудри є те, що вона не підкреслює сухість шкіри, не поглинається порами, лягає на поверхню рівномірно. За рахунок відсутності кольору в пудрі, вона не змінює тон попередньо нанесеного тонального крему і не дозволяє йому окислюватись на обличчі (темніти).

Часто, коли шкіра в гарному стані і не потребує додаткового покриття, я використовую лише консилер під очі і цю пудру. Ефект «легкого фотошопу» без перевантаження обличчя зайвими засобами вам забезпечено.

Користуюсь цією пудрою вже пів року і можу впевнено стверджувати, що алергічних реакцій нема, тобто, шкіра задоволена властивостями пудри. Також, приємно дивує співвідношення кількості продукту в грамах – 15 і ціни – в інтернет-магазинах орієнтовно 300 грн. Продукту справді багато в достатньо зручній баночні з сифтером. Зазвичай, сифтер я легко знімаю і використовую пудру вже безпосередньо з упаковки.
Мій вердикт: пудра справді достойної якості. Дуже рекомендую!

A photographer - Edita Pastushok

You Might Also Like

3 comments

  1. Паезе взагалі дуже хороша марка за смішними цінами)) Я ще їхні тіньки люблю)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. тіньки спробувала б) а цю пудру дуже люблю. Її радила блогерка Elena 864

      Видалити
  2. Паезе то моя любов) я також планую покупку цієї пудри) А ще я мала консилер - він супер)

    ВідповістиВидалити