Маска для обличчя L’Occitane Aromachologie Mask Visage Reequilibrant (Rebalancing Face Mask)

12:22 дп




Незалежно від типу шкіри, віку чи пори року, обличчя завжди потребує додаткового догляду. На допомогу прийдуть маски для обличчя, які можуть очистити шкіру, зволожити та підживити. 



На сьогодні моєю улюбленою маскою є Mask Visage Reequilibrant (Rebalancing Face Mask) від відомої французької компанії LOccitane Aromachologie. Як заявляє виробник, в основі маски – рослинна та мінеральна пудра, що володіє абсорбуючими властивостями, а ще ефірні олії – кипарисова, ялівцева, лимонна, тим’янова та евкаліптова. Суміш цих речовин помякшує, очищає та надає шкірі сяйва. 



Які ж мої враження від цього продукту? Після трьох місяців натхненного користування з частотою мінімум 3 рази на тиждень, можу стверджувати, що маска сумлінно працює згідно із заявленими властивостями. Купувала її з метою мякого, неагресивного очищення обличчя, а також для висвітлення тону та загального покращення шкіри. Використовую цю маску після ранкового вмивання. Консистенція нагадує глиняну пасту блакитного кольору, достатньо щільну, але податливу. Тобто, цю маску дуже зручно і легко наносити на обличчя. Запах травяний із яскраво вираженими нотами ефірних олій, які складають основу маски ( бонусом є чудовий ароматерапевтичний ефект). Виробник пропонує скоротити тривалість дії маски у нанесеному вигляді до 10 хвилин. Я ж ходжу з нею 20 хвилин і більше. Змивається легко теплою водою. І не можу Вам передати того відчуття свіжості та м’якості шкіри після того, як обличчя підсушується після зняття маски. Ще до етапу тоніка шкіра ніжна, світліша, однорідна по тону, зволожена та очищена. Іноді й крему не потрібно, особливо влітку. Але стосовно цього я слідкую за власними відчуттями. Упаковка виглядає солідно та вишукано, єдине, як на мене, ковпачок, що «випускає» продукт, трішки незручний, бо маленький. Проте, достатньо щільний, тому, маска не висихає в упаковці. Продукт достатньо зручно та гігієнічно видушувати з тюби. Консистенція маски завжди однорідна.



Станом на цей період маска для обличчя Mask Visage Reequilibrant (Rebalancing Face Mask) фірми LOccitane Aromachologie є моєю улюбленою. Також, приємно дивує кількість продукту – 75 мл (запевняю, вона нескінченна), хоч ціна трішки кусюча – 21,50 євро. Проте, якість та дія маски на високому рівні. А отже, вартує своєї ціни, на мою думку.

Мій вердикт – маску для обличчя LOccitane Aromachologie Mask Visage Reequilibrant (Rebalancing Face Mask) дуже рекомендую.

You Might Also Like

2 comments

  1. Вірочка, для якого типу шкіри маска, та який тип шкіри в тебе?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. маска для всіх типів шкіри,бо дууууже ніжна,але точно дієва

      Видалити