Мале/велике розчарування – тіні від Dior 5 Couleurs Palette Fard a Paupieres

4:59 дп



Непевне, всі жінки та деякі чоловіки точно знають, що таке тіні для очей і як ними користуватися. Серед різноманітності відтінків, текстур та варіацій нанесення кожен може відшукати свої улюблені. Фактично, кожна компанія декоративної косметики різних рівнів та класів, яка створює і презентує колекції тіней, розробляє власний маркетинговий план і виробництво. Він включає в себе: цільову аудиторію (потенційних покупців); рекламну кампанію (залучити краще зірку естради/кіно, чи блогерів); створити особливу (чи посередню/звичайну!!!) текстуру та якість продукції (якість – це податливість та м’якість тіней, легкість в розтушовці, «неякість» - сухість, твердість, мучність та пляма, що не піддається розтушуванню); яку упаковку (дорогу і вишукану, чи дешевий пластик) обрати і скільки продукту в грамах помістити в одну одиницю товару. 


Також, немалу роль відіграє тираж, тобто, кількість випущених на ринок одиниць. Якщо об’єм продажу великий, то й ціна буде не надто високою по відношенню до схожих тіней інших компаній з набагато меншим тиражем (можуть позиціонуватися як «лімітовані колекції»). З цього комплексу складових можна оцінювати рівень тієї, чи іншої компанії на світовому ринку.



Після всього сказаного хочу «виплеснути» своє гірке розчарування тінями Dior 5 Couleurs Palette Fard a Paupieres, 6 грамів продукту. Знаємо ще з дитинства, що Dior  - це Мекка вишуканості, високої якості та любові до безцінного висококласного клієнта. Одним словом – або «наслідники» імперії Dior не встигли)))))!!!!! прослідкувати за якістю виробництва саме цього випуску партії тіней, або ж їхня любов до клієнтів така ж, як і ці конкретні тіні. Звертаю увагу на те, що тіні були придбані в Мадриді в авторизованій точці продажу. 



Ця палітра - №096 PIED-DE-POULE (назва згідно з офіційним сайтом) вирізняється темними відтінками синього сатинового, чорно-зеленого з грубими блискітками, зеленого сатинового, прозоро-золотистого з шиммером та матового чорного. Відверто зізнаюсь, що дуже негативно вражена якістю продукту в порівнянні з фешенебельністю бренду Dior. Тіні тверді, мало пігментовані, на кисть ледь переносяться, на повіці створюють «брудну пляму», дуже мучні, створюють «ефект панди», тобто, дуже осипаються при нанесенні навіть на базу для тіней, практично не тушуються. Одним словом, сумно!!!!!!!! Зате, упаковка вражає елегантністю та й дзеркальце велике, зручно носити зі собою. Єдине, залишаються на добротному пластику відбитки пальців (але є в комплекті велюровий кисет з витисненим лейблом Dior). Тіні недешеві (звісно, бренд Dior люксовий) – 54,50 євро на офіційному сайті. 



Проте, зобовязана зазначити, що загалом більшість шанувальників Dior дуже вдоволені товарами бренду. Маю думку, що мені особисто потрапила одиниця товару не дуже хорошого гатунку. Сподіваюсь, наступний продукт від Dior сподобається більше. Загалом, обожнюю цей бренд і надалі користуватимусь рештою продукції, крім описаних мною тіней.

Мій вердикт – конкретні тіні Dior 5 Couleurs Palette Fard a Paupieres №096 PIED-DE-POULE не рекомендую!

You Might Also Like

6 comments

  1. Ох цей Діор... Останнім часом стільки промахів з тінями - або пігментація ніяка, або вони просто гліттерні бомби(( Спробуй їх мокрими або на хорошу базу, можливо, так вони більше розкриються.

    ВідповістиВидалити
  2. Пробувала, лише нервуюся!!!!!!!!!!не виходить

    ВідповістиВидалити
  3. А я сумела их приручить! Были классные макияж с ними. У меня на блоге beauty4fem.blogspot.com, в ранних постах, есть обзоры этих палеток )) Заходите, если интересно

    ВідповістиВидалити
  4. Ого ...55 євро за тіні, які навіть на свотчах виглядають жахливо((( співчуваю!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Ничего себе, я только вчера смотрела на эту палетку именно в том цвете и хотела заказать! Хорошо, хоть решила отложить решение на сегодня и тут как раз пост. Жаль, что такие капризные( Сами цвета очень красивые.
    Подписалась через gfc, буду рада взаимной дружбе) verabelblog.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  6. Надеюсь остальные продукты диор тебя порадуют.

    Давай дружить=)
    http://perfectliya.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити