White Mandarin Гель-Ліфтинг для контуру очей та губ «Морські водорості»

8:34 дп

Сьогодні розповім Вам про ще один продукт від української компанії White Mandarin – гель для зони під очима. Повторюсь, що компанія має досить високий рівень і створює якісні, на мою думку, продукти. Зона навколо очей дуже ніжна, а отже потребує догляду навіть з досить раннього віку. Вже в 20 років я користувалася легкими гелями чи кремами під очі, дуже поважаю ці продукти і завжди обираю хороші засоби.
Стосовно гель-ліфтингу «Морські водорості», то цей засіб мені дуже подобається. Єдине, що дратує, це опис продукту зі всіма супутніми дописами російською мовою!!! От чому? Якщо компанія українська, то «якої мами»! використовувати іноземну мову? Не можу зрозуміти цього, поясніть).
Мене позитивно вражає склад гелю: маємо велику кількість корисних екстрактів і цілковита відсутність шкідливих речовин (складники на фото). Я ДУЖЕ люблю баночки із помпою, а скляні тим паче, як у цьому гелі. Саме такий формат упаковки вбереже формулу засобу від окислення і потрапляння бактерій (пальчики в крем пхати не потрібно). Помпа зручно «видає» порцію гелю для повноцінного нанесення на обидві зони під очима. Текстура в міру густа і прозора. Запах відсутній (чудово). Стосовно часу використання гелю «Морські водорості», то це однозначно «нічний» засіб. Маю на увазі, що під макіяж він трішки «заважкий», бо створює на поверхні епідермісу плівку. Засіб не просто добре зволожує шкіру - він чудово живить, розгладжує, а також підтягує. Одразу ж після нанесення та підсихання текстури під очима, виникає відчуття легкої стягнутості та «холодку», але згодом цей ефект зникає. 

Я переконана, що гель від компанії White Mandarin справді ефективний! Обов’язково придбаю ще одну упаковку. До речі, кількість продукту – 30 мл. Ціна – 283 грн.
Мій вердикт – рекомендую покупку. 

You Might Also Like

5 comments

  1. Судя по твоему отзыву замечательный продукт. Мне как раз под глаза что то нужно) И еще состав радует. Спасибо , что рассказала!

    ВідповістиВидалити
  2. Ще й сертифіковано! Чудовий гель. Теж під очі намагаюся гарні засоби наносити бо там важлива зона )). Вірочка, дякую за цікавий відгук!

    ВідповістиВидалити