Chanel Pencils

2:20 дп

Речі, які я зараз описуватиму Ви, напевне, оціните як «марнославні». Частково, саме так і є, адже можна знайти фактично аналоги в плані якості у більш «бюджетних» марках косметики. Проте, мені кортить поділитися з Вами враженнями про неймовірно ефективні та розкішні олівці для брів та очей від Chanel. Обидва варіанти в комплекті мають дуже хороші точилки (одну з них подарувала подрузі).
Le Crayon Khol – це класичний чорний матовий олівець для очей. Текстура грифеля має цікаву формулу: при нанесенні олівець ДУЖЕ м’який та пігментований, як вугілля. Повторюю, дуже м’який, але одночасно грифель зберігає свою форму під час нанесення, чим дуже нагадує текстуру пластиліну. Проте, ефект далеко не «пластиліновий». Я дуже не люблю, коли олівець хоч і м’який (це хороший знак), але тане, ніби масло, або ж надто крихкий. Крім того, його неможливо підгострити, бо грифель ламається. З екземпляром Chanel зовсім інакша історія. Цей олівець вимальовує чорні стрілки, мов підводка -  м’яко, але чітко. При чому, грифель довший час зберігає «гостроту». А ще, він буквально геніальний для smoky eye – формула текстури ДУЖЕ податлива для розтушування, - наносите лінію, розтушовуєте краї і – voilà – красивий «димковий» макіяж. Також, розтушувавши текстуру по всьому повіку, Ви отримуєте прекрасну базу під тіні чи пігменти для «вечірнього» варіанту макіяжу. Стійкість просто хороша (не ідеальна, адже олівець не водостійкий). Я завжди хотіла звичайний чорний олівчик для очей як важливий елемент базового косметичного набору. Отримала винятково чудовий варіант.

Crayon Sourcils Sculpting Eyebrow Pencil in Brun Naturel – олівчик для брів нестандартного коричневого середньої
інтенсивності із сіруватим підтоном. На протилежній стороні корпусу є зручна щіточка для розчісування брів та розподілення текстури. Відтінок грифеля чудово відтінятиме брівки і блондинок, і шатенок. Для мене цей олівець ідеальний для ефекту «натуральних» брів – дуже люблю його. Коли хочеться більш «графічних» вигинів, використовую Dipbrow Pomade від Anastasia Beverly Hills. У цього засобу відтінок глибокого каштану. Трішки темнуватий для мого русявого типажу, але я люблю такий ефект. Взагалі, дуже імпонують мені «активні» брови.
Текстура олівця Chanel схожа до варіанту для очей, який описувала вище. Єдине, пігментація грифеля для брів на 30% слабша, на мою думку. Але це непогано, адже з пігментом на бровах неможливо переборщити в такому випадку. Навпаки, зручно плавно набудовувати бажану інтенсивність кольору. Текстура олівця лягає на брови дуже м’яко, однорідно і без жодних комочків. А розтушувати олівець по бровній дузі – простіше простого. Носибельність та стійкість засобу – відмінна - пігмент не стирається, не розтікається і не «мігрує» по обличчю. Ну дуже зручно користуватися цим косметичним атрибутом.


На фото брови та очі підведені описаними мною олівчиками. Також, тон обличчя - мінеральна пудрова основа bareMinerals; хайлайтер - Mary-Lou Manizer; рум'яна - Benefit in Dallas;  рідка матова помада Colourpop in Bumble - до речі, нанесла її поверх блиску для губ від Clarins і отримала більш спокійний відтінок та комфортне покриття.

Я вже висловлювалась про «висоту» корпорації Chanel і запевняю Вас, що навіть в таких дрібницях, як «макіяжні» олівці, проявляється добротність та високе маркування якості. Дуже рекомендую!!!


You Might Also Like

7 comments

  1. Я хотіла собі взяти механічний олівець для очей, але поки що пошкодувала грошей на нього) От тепер сиджу і хоочу)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Від Шанель? чула, блогери дуже поважають такі олівчики від Colourpop. Єдине, треба замовляти зі Штатів.

      Видалити
    2. Так, шанель) придивлялась)
      Про Colourpop чула, але мене не надихає думка замовлення так здалеку, якщо є гарін альтернативи)

      Видалити
  2. Гарний мейк! Мені ще дуже сподобалася форма твоїх брів. Вірочка, дякую дуже за відгук! В якості Шанель сумнівів не маю!

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже гарний макіяж) Дякую за огляд та фото!

    ВідповістиВидалити