Не сподобався - Inglot Refreshing Face Mist

5:11 дп

Я б сказала, відносно недавно заполонив світовий косметичний ринок новий «потрібний» сегмент – setting sprays – фіксуючі, освіжаючі або ж фінішні спреї для обличчя. Ідейно, це – рідина у форматі спрея-розпилювача, яка містить у собі ряд корисних для шкіри екстрактів, а також часто присутній гліцерин. Використовувати продукти такого плану можна у багатьох варіаціях: як база під макіяж (у тандемі з тоніком) для кращого нанесення тонального; як фінішний засіб (щоб ліквідувати надлишкову «запудреність»), або ж з метою зафіксувати нанесені на обличчя шари косметичних продуктів («100 разів» чула від багатьох блогерів, що у більшості випадків фіксації рівно нуль)) – anyways!
Перелічу Вам найбільш популярні та +- ефективні варіанти: MAC Prep+Prime FIX+ https://www.maccosmetics.com/product/13825/32212/Products/Skincare/Primers/Prep-Prime-Fix - це культовий серед блогерів продукт, що досягнув статусу “holy grail. Вміє надавати шкірі здорового сяйва та лиску, а ще добре «змішує» та фіксує шари макіяжу на обличчі у «натуралістичному» вигляді. Також, Urban Decay Setting Sprays http://www.urbandecay.com/face/setting-spray – дуже поважають ці речі, сприймаючи їх за найкращі у своєму роді. Досі «задивляюсь» я на освіжаючий трояндовий спрей від Mario Badescu http://mecca.com.au/mario-badescu/facial-spray-with-aloe-herbs-rosewater/V-004680.html – Хочу використовувати його в якості доповнення до догляду за шкірою (разом із кремом), чи як фінішний спрей. Або ж оберу варіант від Origins - https://www.origins.co.uk/product/16832/40234/skincare/See-All-Skincare/GinZing/Energy-boosting-treatment-lotion-mist Читала багато хороших відгуків про цей конкретний продукт. Ще крутезний «зірковий» японський TATCHA Dewy Skin Mist - https://www.tatcha.com/shop/dewy-skin-mist Змішані відгуки про цей продукт – хтось обожнює, хтось вважає надто дорогим. Одним словом, пропозицій море!) і вирішу, що потрібно більше.
Натомість, пожаліюсь Вам на варіант освіжаючого спрею від Inglot http://inglotcosmetics.com/refreshing.face.mist...combination.to.oily.skin/products/139/1997. Купувала цей Refreshing Face Mist як альтернативу MAC Prep+Prime FIX+ Річ у тому, що варіант від МАС дійсно ефективний, хоч і є в ньому «банальний» гліцерин. У варіанті Inglot окрім гліцерину є ряд додаткових корисних складових. Щиро сподівалась отримати легкий, приємний, невагомий, свіжий, але «закріплюючий» спрей для днів, коли користуюсь мінеральною пудрою, щоб «придушити» ефект запудреності. Відверто, не знаю, що б я відчувала із FIX+ від MAC (поки його не маю), але з Inglot моє обличчя перетерпіло ДУЖЕ неприємні відчуття важкості, липкості та чогось зайвого на поверхні шкіри! Таке враження, що Ви одягли на обличчя паркий дощовик чи зимову куртку у спеку. Я дуже незадоволена! Дуже! Хоч візуально вульгарного блиску на обличчі не видно, але шкіра потерпає. Думаю, або віддам цю баночку комусь із дуже сухою шкірою, або ж викину. До речі, може Вам, читачі, хотілося б спробувати цей засіб? А раптом Вам підійде? Пишіть мені в коментарях, подарую. 

Вирішила не дратуватись від гліцериновмісних засобів, і використовувати звичайні гідрозолі – легкі та невагомі, мов джерельна вода. Але маю на меті знайти вдалий варіант типу FIX+ від MAC.


You Might Also Like

2 comments

  1. Жалкую що не підійшов (. Але такі відчуття то звісно не годиться. Можливо дівчатам із сухою шкірою ще підійде. Вірочка, дякую що розповіла!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую,Катя!!! Думаю, сухій шкірі вартує спробувати)

      Видалити