Косметичні продукти, на яких можна економити

12:35 дп

Завершую свої роздуми про вагомість виняткової якості тих чи інших косметичних атрибутів і запевняю Вас, що все дуже відносно, а отже, не існує правил. Умовності та заборони створюємо ми ж самі свідомо чи несвідомо.

Отож, в попередніх двох статтях я ділилася думками про те, що однозначно є речі, які потрібно купувати обдумано, і часто вони коштують немало. Проте, «they are worth every penny», як кажуть американці. До слова, Ви, напевне, вже зауважили, що я дуже полюбляю американську косметику. Знаєте, саме так і є. Я постійно спостерігаю за розвитком косметичної індустрії цього барвистого континенту і скажу, що він неймовірно стрімкий!!!! А найголовніше, що якість продукції ПЕРЕДУЄ стрімкості виробництва. Не повірите, але щомісяця штампуються, так би мовити, ДУЖЕ добротні та цікаві речі у всіх «класах». Навіть багато брендів з middle-market і абсолютно бюджетних лейблів створюють винятково хорошу косметику. Відповідно, нові компанії ростуть, як гриби (це бачимо в Instagram). І вони «do their best», щоб «переплюнути» одна одну і бути конкурентоспроможними. Як наслідок, споживачі потрохи розбещуються «океаном» пропозицій, вимагаючи більш вдосконалених варіантів. Хотілось би, щоб українська косметична індустрія так само процвітала!!!
Я вважаю, що існують певні косметичні речі, на яких можна зекономити (у відносному сенсі слова).
      Блиск для губ. У мене є і «дорогі» блиски, і «дешевші». Відверто, я все ж відчуваю різницю. Блиски «класовіших» брендів огортають контур губ і всю площину чітко і текстурно. Вони, так би мовити, знають, що роблять. Часто й контурного олівця не потрібно. Натомість, «бюджетніші» текстури, буває, затікають у навіть невидимі зморшки навколо губ, розмиваючи контур і створюючи хаос). А ще, для дешевших блисків виробники можуть підібрати формулу текстури із не надто «корисним» складом. ПРОТЕ, відверто, блиск для губ є блиск для губ!!! Порівняно, це – косметична дурничка, яка дуже швидко «з’їдається» після першого ж прийому їжі. А найголовніше, у люксових брендів ціна на блиск для губ стоїть нарівні із цінами на помади, які повинні бути дорожчими (краще придбати собі одну-дві помади, але достойні в плані текстури, благородності відтінку та комфортності у використанні). Тому, вважаю, що не варто марнувати кошти на блиск для губ. Ось чому я не спокусилася колись на Juicy Shakers від Lancôme.


2   Олівці для губ, очей та брів. Відкрию Вам невеличку таємницю: найкращі олівці виробляються у Німеччині. При чому, різнокласові. Два роки тому придбала собі олівчик для брів від LaCordi за 45 грн, який має німецьке походження. А рік тому тато привіз мені два олівчики для брів та очей від Chanel (про них писатиму детальніше) – теж «німецькі», але ціни на них захмарні. Смішно, але якість олівців обидвох фірм рівносильно БОЖЕСТВЕННА, запевняю. Отож, якщо Ви у пошуках хороших олівчиків, варто проглянути бюджетні варіанти, але запевнитись, що зроблені вони у Німеччині. До речі, в мене враження, що і Chanel, і LaCordi «народжуються» на тих же заводах і основа формули текстури також ідентична.


Туш для вій/брів і підводка. Однозначно можна знайти достойні варіанти цих косметичних атрибутів у сегменті “middle-market”, хоч ну дуже хвалять туші від Lancôme (нову підводку точно не хвалять)), Clinique, TooFacedBetter than Sex Mascara, TarteTarteist, Lights, Camera, Lashesчи Estee Lauder та всі інші. Вважаю, що дуже хороші туші в «бюджеті» від Rimmel, MaybellineLash Sensational – дуже відома хороша, одобрена блогерами) бюджетна туш для вій. А ще популярними стали гелі та туші для брів. Прозорі гелі слугують для фіксації бровної дуги (схоже, як лак для волосся), а туші для брів, окрім фіксуючих властивостей, мають в собі пігмент (згідно з Вашим відтінком волосся) і забарвлюють брови у досить натуральний вигляд. А ще додають бровам привабливої текстурності, такої трендової сьогодні. Я ще поки не придбала собі жодного варіанту, але ефект дуже подобається. Зокрема, якісні засоби є в Anastasia Beverly Hills, Benefit etc. Вважаю, що без гелю для брів можна обійтись, але заявлений виробниками ефект точно є, і мене це дуже надихає.

Нехай у Вашому «косметичному гардеробі» поступово поселяються лише якісні та корисні речі!


You Might Also Like

6 comments

  1. Погоджуюсь з тобою, що на блиски не варто сильно витрачатись, але мене вже третій тиждень манить новинка від Givenchy.І дякую за підказку про німецькі олівці))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не побачила, що ти відписала. Ось ця новинка -Givenchy Cushion Kiss. Так мені приглянувся той блиск, ціна кусає, і думаю чи вартий він тих грошей))

      Видалити
    2. помаду краще підбери!!!!!!!

      Видалити
  2. Надихаючий на якісну косметику пост! Вірочка, дякую! От шкода що мені поки що німецькі олівчики не траплялися. Треба звернути увагу.

    ВідповістиВидалити