Бельді «Квіти» від Suemade

3:23 дп

Про концепт мила бельді я дізналася на презентації продукції від дуже приємної мануфактурної компанії Suemade - стаття. Анна Сташкова – засновниця бренду, розповіла, що у первинному варіанті бельді (традиційне мило для хамама у країнах Близького Сходу) – це оливкова олія як основа мила, переварена із попелом (традиційний марокканський спосіб). Пізніше, рецепти вдосконалювалися. Люди додавали стерті в порошок трави, ягоди, горіхи, ефірні олії тощо для урізноманітнення рецептури та покращення впливу мила на шкіру. Чекали від бельді ніжного, але водночас, глибокого очищення та насичення поживними речовинами під час банних процедур. Бельді дивовижно впливає, власне, на добре прогрітий чи пропарений епідерміс. Оливкова олія розкриває пори та живить, а скрабуючі частинки делікатно стимулюють процеси оновлення, забираючи після змивання «пропрацьований» шар клітин для зародження нових.

Мило бельді – це дуже цікавий, корисний та багатогранний продукт. Залежно від допоміжних складників (основа мила – завжди оливкова олія), його можна використовувати у боротьбі з целюлітом, попереджувати розтяжки (за рахунок живлення), вмивати обличчя чи «бавитися» SPA-процедурами.

Знаю, що безліч компаній виготовляють бельді. Особисто мені подобаються варіанти цього продукту від бренду Suemade. Я буквально закохалась у бельді «Квіти». Синергія омиленої оливкової олії, сухоцвіту троянди та ефірних олій неролі та грейпфрута чинить делікатний вплив на шкіру мого обличчя. З пробників отримала змогу оцінити «Евкаліпт» та «Кава-кориця». Усі три види бельді приємно вразили. Проте, остаточним вибором були саме «Квіти», адже дія на шкіру обличчя ніжніша. «Евкаліпт» чудово працюватиме із жирним та проблемним типом шкіри, бо підсушує. «Кава та кориця» - бельді винятково для тіла (на обличчя не можна). Володіє розігріваючими властивостями за рахунок кориці. Плюс, скрабуюча гуща кави. Отож, маємо ефективний засіб у боротьбі з целюлітом та розгладженням шкіри.

Які ж мої враження від бельді «Квіти»!? Без зайвої скромності чи пустих упереджень скажу, що це одне із найкращих засобів для вмивання обличчя, які я коли-небудь пробувала. У цьому продукті мені подобається буквально все!!!!: упаковка, склад, консистенція, запах, ціна, локація магазинчику (самісінький центр Львова), а найголовніше – шкіра «співає» від комфорту, відсутності алергічних висипок чи почервонінь після більше місяця користування. Звісно, мій догляд за обличчям комплексний (маски-тоніки-креми-гідролати-олійки…..), проте вмивання завжди на першому місці. І запевню, що дуже важливо, чим і як вмивати шкіру обличчя. Стосовно консистенції бельді «Квіти», то маємо цікаву джемоподібну текстуру природнього оливкового відтінку із вкрапленнями сухоцвіту троянди. Запах сильний, але приємно-«натуральний». Кількість продукту у скляній банці – 200 мл. Ціна – орієнтовно 210 грн.
Як же я використовую бельді!? До прикладу, вмиваючись зранку, пальцями наношу невелику!!!! кількість продукту на лоб, щоки і підборіддя. Пізніще, теплою водою, разом із фіолетовою силіконовою щіточкою (аматорська версія ідейності апарату Foreo Luna, але без моторчика))) втираю бельді в шкіру. Під дією теплої води і тертя спрацьовує ефект гідрофільної олії – жир рослинний виштовхує жир від епідермальної секреції вже із брудом та відмерлими рештками шкіри. Намагаюсь хоча б хвилину помасувати обличчя щіточкою (має мацюпусенькі делікатні пімпочки) і остаточно змиваю залишки засобу. Буквально одразу обличчя відчуває свіжіть та рівномірний світлий тон. Відчуття стягнутості майже нема. Тобто, стягнутість буде завжди після будь-якого засобу для вмивання (наступним етапом буде тонізування та крем). Проте, із бельді стягнутість мінімальна. З власних спостережень зазначу, що висипань на обличчі майже немає, пори зменшені і робота сальних залоз сповільнена. 

Маю дуже ніжні емоції до продукту бельді «Квіти», бачу результат і справді хочеться ним користуватися. Тому, сміливо рекомендую покупку.

You Might Also Like

4 comments

  1. Дуже цікавий продукт. Дійсно вартий уваги.
    Я бельді люблю також.
    А така щіточка - то дуже крута штука :) маю схожу :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. мені дуже приємно) раніше дуже хотіла Форео Люна для очищення шкіри. Але апарат трішки дорогуватий, на мою думку. От знайшла хороший аналог

      Видалити
    2. згодна, форео луна занадто коштує. навіть якщо будуть казати, що він вартує всіх свої грошей.
      я маю електричну щіточку від Ейвон - аналог Кларісонік і йому подібних. користуюсь нечасто лише силіконовою насадкою, щітку і того рідше використовую. мені подобається :)

      Видалити
  2. А я якось досі з бельді не знайома, але ж тепер після твого посту реально хочу скоріше. Вірочка, дякую! Ти вмієш зацікавити!

    ВідповістиВидалити