Fragonard Parfumeur

9:01 пп

Коли дописала статтю про Йоланту, сиділа певний час на дивані і думала: «Ок, ельфи)! Мені подобається вас досліджувати, відкриваючи щось нове. Але де ж вас шукати для наступних статей? Про кого ще написати?» І ось, смішно, але моя учениця Інесса - істинний ельф, завжди поряд, так виходить). Розумна, дуже працьовита, гарно вихована дівчинка вже близько шести років вдосконалює зі мною англійську та французьку мови. Одночасно, вивчає німецьку, багато читає і бере участь у різних олімпіадах. Іноді дивуюсь, звідки у неї стільки витримки, інтелекту та доброти!? Напевне, в цьому й полягає суть ельфійства. А ще, аристократизм її батьків, безсумнівно, дав своє.
Отож, під час подорожі у Францію, Інусі пощастило відвідати відому парфумерну фабрику Fragonard. Саме там придбала вона для мене їхнє мило у якості сувеніра. Неймовірно ціную увагу та любов Інесси і дуже їй вдячна.

Якщо коротко про Fragonard - https://www.fragonard.com/en/, то це знаменитий французький парфумерний дім, що створює «нішеву» продукцію. «Нішева» означає «оригінальна», «нестандартна» або ж «некомерційна». Дім існує вже більше 80 років і був названий на честь художника Жана Оноре Фрагонара. Заснування бренду почалося з безмежної любові Євгенія Фуча до парфуму, втіленням якої був невеличкий сімейний бізнес. Із покоління в покоління слава про парфумерну справу Fragonard ширилася та розросталась. А згодом прийшло і всесвітнє визнання. У 1970 році внук засновника бренду Жан-Франсуа Коста, будучи на той період головним керманичем дому, зібрав велику унікальну колекцію парфумів, присвячену античності, помістивши її у ним створений Музей Парфумерії у світовій Мецці ароматів – місті Грасс. Пізніше два бутіки-музеї Fragonard з’явилися ще й у Парижі. У цих музеях можна одягнути на себе дивовижні аромати із винятковими букетами ефірів. Сьогодні іменитою компанією керують три дочки Жана-Франсуа Коста, леліючи та зберігаючи «чистоту» репутації бренду Fragonard

Моє мило Fragonard пахне квітами і розкішшю, без перебільшень. Піна під час намилення густа і кремова. Неймовірно ніжна, навіть трішки масляна. Після використання мила у душі шкіра абсолютно не суха чи стягнена, навпаки, зволожена - відчуття дуже приємні.
Хочу в майбутньому одягнути на себе іменні парфуми дому Fragonard і обов’язково подарувати Інусі флакон якогось із найбільш близьких ельфійському характеру ароматів.


You Might Also Like

8 comments

  1. Це так мило!! Дякую тобі велике, дуже-дуже люблю :***

    ВідповістиВидалити
  2. Ти так гарно пишеш, ніколи не думала, що можна прочитати так гарно, і дійсно з душею напитану статтю (пост) про мило, аж захотілось собі, трішки тієї ельфіської магії, і мила, і парфумів :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дуже дякую і бажаю натхнення у написанні твоїх статей)

      Видалити
  3. який чудовий подарунок!
    мені якось також із Франції привезли милко-скрабик - от шикарнішої речі у мене ще не було. проте назву не запам'ятала зовсім :(

    ВідповістиВидалити
  4. Вірочка, такий чудовий огляд! Добре коли поруч є такі люди, нехай так буде завжди! Мило шикарне, я обожнюю кускові мила з істроією та принципами. Дякую!

    ВідповістиВидалити