My new Morphe Brushes

6:47 дп

Люблю та поважаю американський бренд Morphe - Website щоразу дужче за якість продукції, доступність у ціні та мов вихор, стрімку популярність. Розповім сьогодні про три пензлики для макіяжу обличчя – Е48, М510 та М310. За досить тривалий період користування всією колекцією обраних мною варіантів, впевнено скажу, що якість та функціональність пензликів Morphe буквально прекрасна. Вони добротні, зручні та приємні у використанні.

Е48 із Elite II Collection – це невеличкий «пудровий» пензлик із синтетичним ворсом. Ворс дуже !!!! м’який та ніжний. Волоски не випадають взагалі. Форма і розмір ворсу (власне, спосіб збору довших та коротших ворсинок) передбачає ефективне та легке нанесення пудри різних текстур на «важкодоступні» зони обличчя. Також Е48 ідеально функціонує як пензлик для фіксування консилера у зоні під очима або ж для методу «baking». Пензлик оптимально (густо) «наповнений» ворсинками, а отже, гнучкий та податливий. Миється легко звичайним рідким милом і сохне досить швидко. Додатковими функціями у використанні Е48 може бути нанесення рум’ян та хайлайтера. 



М510 із серії Flawless Collection – це крупніший, ніж звичайні для макіяжу очей, «розтушувальний» пензлик із натуральним ворсом із кізочки – нереально м’яким, буквально, м’якусіньким. Виробник пропонує наносити «wash of colour» у складку повік, але мені якось))) смішно це читати, адже М510 «огромний» у розмірі. Думаю, цей пензлик ідеальний для нанесення хайлайтера на відповідні зони обличчя. Проте, для цих цілей я більше полюбляю свій пензлик від Zoeva 114 Luxe/Face/Focus (легко контролювати інтенсивність сяйва), про який писала у блозі дуже давно. Натомість, М510 буквально чудовий для бронзування обличчя. «Фініш» (вигляд) бронзера на шкірі дуже реалістичний та природній. Я вже висловлювалась про те, що бронзери оптимально наносити, власне, «натуральним» ворсом. В такому випадку, пігмент плавно і без плям переходить на шкіру, втушовуючись у тон відмінно без переходів та меж. Миється та сохне М510 гарно та швидко. Ворс густий та оптимально наповнений. Корпус пензлика добротний та дуже якісний.



М310 – пензлик у формі віяла із «натуральним» ворсом від кози. Чудовий варіант для нанесення хайлайтерів м’яких текстур (типу Mary-Lou Manizer), адже ворс божественно ніжний, а отже, пігмент переноситься на шкіру плавно та делікатно, даруючи вилицям перлове сяйво. М310 густо наповнений та добротний. Також ним можна легко і без плям струшувати опалі під час макіяжу тіні чи щось зайве. Скажу відверто – божеволію від цього пензлика. Знаю, що блогери та любителі макіяжу у всьому світі дуже цінують М310. Миється і сохне відмінно.
Я вважаю, що пензлики для макіяжу зобов’язані бути якісними. Це речі, які Ви придбаєте один раз і на багато років. Дуже і дуже рекомендую Вам бренд Morphe.


You Might Also Like

6 comments

  1. Люблю пензлики :) а от віяла не маю. І постійно на нього дивлюсь - не важливо, якого бренду - і не купую чомусь. Певно, все ж варто :) і я думаю, що варто саме Morphe :)
    Дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити
  2. І я дуже люблю пензлики Morphe, для очей правда таки Zoev-у трошки більше люблю, але може це я не ті Morphe брала, але для обличчя Morphe улюбленці, їхня Elite колекція це щось :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. справді)Морфі люблю дуже!!!! неймовірно! хоч відверто? не покидає думка про японські Hakuhodo)))))я дика і необуздана)))))

      Видалити
    2. Зоєва по відчуттях у руці , як на мене, "дешевша") не знаю навіть

      Видалити
  3. Вірочка, дякую за чудовий огляд! Чую багато гарних відгуків про пензлі цієї марки. Треба спробувати, бо як раз віяла пристойного в мене нема )

    ВідповістиВидалити