Morphe 350 Eyeshadow Palette

8:44 дп

Я неймовірно люблю тіні у макіяжі, досліджую різні техніки нанесення та комбінування відтінків і скажу впевнено, що знайшла для себе буквально чудесну палітру від американського бренду Morphe 350 Eyeshadow Palette. Я цілковито погоджуюсь із топовими американськими блогерками (Jaclyn Hill, Nikki Tutorials (європейка), Manny Mua, KathleenLights і решту) стосовно високої якості та пігментованості продукції від Morphe. Вони стверджують, що використовують тіні від однойменного бренду on a day-to-day basis, тобто, майже щодня і вважають їх незамінними. Від себе додам, що неймовірно вдячна блогерам-професіоналам за те, що отримала інформацію про існування бренду Morphe і запевняю, що продукція справді достойна, адже сама із задоволенням користуюся.

Сьогодні детально охарактеризую палітру 350 з точки зору користувача, який не надто «переймається» вмістом тальку у тінях та фактом виробництва продукту у Китаї. Я скромно вважаю, що потрібно!!! зважати на наявність тальку чи окремих не дуже корисних складових у, власне, тих продуктах, що безпосередньо контактують із глибинними шарами епідермісу і «великою» площею нанесення (доглядова косметика, тональний, пудра чи бронзер). Тіні ж я особисто завжди!!!! наношу на спеціальну базу (зазвичай, від Urban Decay чи віднедавна – консилер від бренду Estee Lauder). А отже, отримую хороший щит-захист для повік від атаки тальку в тінях)))). Проте, звісно, ті користувачі, що мають алергічні реакції на тальк чи окремі хімічні складові, можуть зі спокійним серцем оминути палітру Morphe 350, адже вищезгаданий елемент у формулі тіней присутній. 

Ціна за палітру 350Palette на офіційному сайті Morphe 23$ + доставка в Україну – пару доларів. Замовляла мені продукт, як завжди, пані Юля Беспятчук Facebook. Підбір відтінків здійснений у нейтральній «теплій» гамі із окремими «холодними» варіантами. А отже, палітра 350 – це чудовий симбіоз тіней для денного макіяжу (хоча, вечірній теж легко можна здійснити). Із 35 відтінків маємо суміш матових та сатинових, разом із шиммерними. Всі тіні дуже!!!!!! м’які, приємні та податливі у розтушовці. Пігментація буквально зашкалює. Висока пігментація – це одна із вагомих ознак справді якісних тіней (ще м'якість та «масляність» мають значення). Добре пігментовані тіні легко передають відтінок (пігмент) на шкіру. Він прикріпляється до епідермісу мов об’ємна вуаль і справді круто, коли на повіках нанесений відтінок співпадає із основною масою продукту в палітрі. Звісно, мова не про зроблений Вами градієнт (нашарування різних відтінків та переходи). Я описую ознаку одного нанесеного відтінку на повіках. 

Упаковка виглядає досить дешево, на мою думку, і не дуже зручна, хоч легка. Дзеркала немає. Так, на упаковці виробник Morphe зекономив. Проте, якість тіней на високому рівні. Відтінки у палітрі 350 буквально чудові. Запевняю, мені до вподоби всі!!! 35 тінюшок. Випробувала майже всі. Більшість настільки пігментовані та «пухові», що початківці відчують себе профі, користуючись ними. Розтушовуються дуже легко. Нашарування інтенсивності кольору теж легке. Стійкість хороша. 

Для себе давно окреслила певні уподобання стосовно «температурності» кольорової гами тіней для особистого використання, і впевнено скажу, що найбільше мені пасують «теплі» тони. «Божеволію» від грейпфрутово-оранжевих відтінків як «осінній» акцент у складку. Як матові, так і сатинові Morphe на повіках виглядають «дорого» та достойно, адже помол основи тіней дуже дрібний. Шиммерні не мають вульгарних блискіток (не дуже люблю). Вони, радше, металічно-масляні та ніжні. Під час нанесення ні матові, ні сатинові практично не осипаються.


Одним словом, попри "китайське походження" (як і більшість ноутбуків чи гаджетів, з яких Ви читаєте ці рядки), палітра Morphe 350 дуже і дуже хороша. Сміливо рекомендую. До речі, маю близьку подругу Софію, яка замовила собі таку ж палітру Morphe місяць тому. Будучи естетичною та доволі критичною у виборі косметики для себе, Софія надзвичайно полюбила палітру Morphe, а я тим паче. Отож, сміливо рекомендуємо покупку.

You Might Also Like

12 comments

  1. Палетка шикарна! Такі відтінки всі гарні! Вірочка, вона неймовірна! Щодо шиммерних, то я останнім часом до них почала прихильно ставитися, чи може мені просто почали попадатися гарні )). Дякую за відгук! Бачила про цю палетку відео і теж зацінила ).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Катруся, дякую!!! Я дуже тішусь нею, відкинула всі решту

      Видалити
  2. Які гарні блискучі відтінки! Купила б тільки їх, якби можна було) А то і так маю цілу гору матових)) Дякую за класний пост!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. у Морфі є багато однушок-рефілів. але мені видається, що вигідніше купувати палітру.дякую))

      Видалити
  3. Ця палітра справді на Ютубі вже легендарна, і я чекала на твій відгук про неї :) Мені теж дуууже подобається саме "тепла" половина палітри, красота, і бавитись мабуть безкінечно є з чим :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. палітра неймовірна всім) і ти знаєш, хоч упаковка виглядає дешево, але пластик досить міцний.

      Видалити
  4. Яка шикарна палетка! Тіні надзвичайно красиві! І теплі осінні, і спокійні зимові, і щоденні в будь-яку пору року, і легкі сяючі на вечірні посиденьки.
    Я наношу на базу, інакше будь-які тіні скочуються у складці.
    А можна детальніше про різні техніки нанесення :) дуже цікава тема :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. перший варіант - після бази нейтрально-теплим в складку, а потім на рухому повіку основний колір - все добре розтушувати. другий - замість бази на рухому повіку наношу мякий чорний і добре розтушовую. на нього наношу основний відтінок тіней - виходить насичений і стійкий колір. Щоб не було меж, складку розтушовую транзитним відтінком. Третій - легкий відтінок у складку і стрілочка. і так дальше

      Видалити
    2. я дивлюся, як по-різному роблять професіонали, і переймаю техніки

      Видалити
    3. кригіна любить нейтральний майже біля носа розтушовувати - виходить корекція товстого типу носа

      Видалити
    4. Я теж стараюсь дивитися різні відео. Проте все одно підлаштовую під свій тип очей - з нависшими повіками. Бо якщо брати все "за правилами", то я собі зовсім не подобаюсь.

      Видалити
    5. це дуже правильно!!! А ще - підтон власної шкіри має значення.

      Видалити