My Dushka Products

11:23 пп

Поговоримо сьогодні про молоду українську компанію Dushka, локалізовану в Одесі. Бренд позиціонує власні продукти як органічні (підтверджено сертифікатами), а виготовлення косметичних одиниць відбувається вручну. Формули не тестуються на тваринах, відсутні сульфати та парабени. Відверто, для мене Dushka - це ковток свіжого та одночасно смачно-барвистого повітря. Бренд яскраво-концептуальний та впізнаваний завдяки широкому асортименту продуктів для волосся, тіла та обличчя. Стенди із Dushka в торгових центрах буквально майоріють різнокольоровими баночками, флакончиками та цікавими «штучками».
Звісно, я не втрималась і придбала собі маску для волосся, шампунь та скраб для тіла. Вважаю, що ціни досить помірні (основне, щоб не надто росли пропорційно популярності бренду), а кількість продукту у більшості упаковок достатньо щедра. Поступово навіть декоративка з’являється у вигляді пудрових основ (доберусь до неї пізніше)).
Цукрово-сольовий скраб для тіла із консистенцією тягучої жуйки – це щось!!!! Довго обирала біля прилавка смачнющі фруктові аромати (хороші всі!!!!) і зупинилась на варіанті «кавун». Без зайвої скромності це – поки найкращий скраб у моєму косметичному житті (придбала додаткових 4 упаковки подругам в якості подарунків). Запах скрабу шалено приємний і розноситься по всій квартирі (не жартую), а консистенція…цікава – тягнеться, мов жуйка. Завдяки наявності емульгатора під дією теплої води зручна для Вас кількість продукту під час нанесення на тіло перетворюється на ніжну суспензію. Основу продукту становлять цукор, сіль, масла оливкове, мигдалевих кісточок та авокадо, а колір формують натуральні харчові фарби. Запевняю, що після використання цього скрабу вам не знадобиться додатковий етап нанесення молочка для тіла. Масла у складі скрабу, чудово!!!! зволожують та живлять епідерміс без!!! відчуття липкості. Ціна – 90 грн. Дуже високо оцінюю цей продукт.
Маска для волосся із кератином справила на мене хороше «спокійне» враження. Гідролізат кератину, що входить до складу маски, відновлює та пригладжує текстуру волосся по всій довжині. Також присутні масла кокоса, Ши, аргана, жожоба та натуральні емульгатори. Виробник рекомендує наносити маску вологе волосся і залишити для «активної дії» хоча б на 30 хв. Відверто, я «дива» з цією маскою не побачила, адже стан мого волосся хороший. Проте, після використання маски та подальшого етапу просушення текстура однозначно пом’якшена. Крім того, важливим є факт відсутності обтяження та липкості, що іноді бувають після натуральних засобів. Одним словом, маска хороша. Ціна – 300 грн.
Шампунь для волосся «Червоний перець» слугує мені для стимуляції росту волосся (вирішила відновити довжину). Скажу відверто, з перших разів користування була дуже незадоволена: шампунь погано пінився, а волосся після просушення було надто сипке і ніби «висушене». Я вже висловлювалась про те, що люблю більш «масляні» шампуні, що огортають та розгладжують текстуру волосся. Натомість із шампунем «Червоний перець» отримала ефект, як від звичайних натуральних засобів. Проте, справа не в тому, що шампуні від Dushka неефективні, а в тому, що очевидно моє волосся навбирало в себе баластних силіконових речовин по всій довжині. Саме вони тимчасово склеюють пошкодження, але не лікують текстуру. Коли ж почати використовувати засоби без штучних складових, то поступово вимиваються попередні «каркаси». З кожним використанням корисні кератин та амінокислоти змінюють структуру волосин, роблячи їх незвично «живими». Очевидно саме такий ефект я спостерігаю, використовуючи натуральні шампуні. Користування продовжу. Ціна – 140 грн.

Я дуже втішена, що український ринок продукує яскраві концептуальні компанії із справді ефективними продуктами і бажаю бренду Dushka наснаги.

You Might Also Like

12 comments

  1. Аромати у Dushka - це щось неймовірне, смачне і не приторне. Від них важко відірватись)

    ВідповістиВидалити
  2. О, чудово розумію захоплення від Dushka! Нещодавно сама отримала посилку і досі у повному захваті. До речі, скраб-жуйка- це й для мене знахідка. люблюлюблюлюблю! хех

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. о так!!! до речі, хочу спробувати їхні спреї для волосся і пудру рисову з тональною

      Видалити
  3. Так описала цей скраб, що я його захотіла!!!!:))) І аромат кавуна відчула;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. до речі, я віті подарувала такий скраб, але з ароматом смородини! дуже класний) і недорого)

      Видалити
  4. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  5. Я досі з маркою не знайома, хоча на її стенди натрапляла. Почну певно з жуйки, бо вона неймовірна )). Вірочка, дякую за гарний огляд!

    ВідповістиВидалити
  6. Доброго дня! Дуже дякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням) Ваша Dushka! :)

    ВідповістиВидалити