Косметичні продукти – «люкс» vs «бюджет»

9:33 дп

Чи вартує орієнтуватись лише на косметику класу «люкс»? На яких продуктах можна «зекономити»? Чи весь «люкс» високоякісний? Дозвольте поділитися з Вами власними спостереженнями від використання «різношерстої» косметики і дати відповіді на ці риторичні запитання.

Щоб не бути багатослівною, висловлюсь просто: в косметичному «бюджетному» сегменті є стільки багато вдалих якісних продуктів, скільки цілковитих провалів у «світі люкс». Тобто, успішність тих чи інших косметичних одиниць – річ перемінна. Я особисто люблю «люксові» продукти і отримую від них естетичне задоволення. Я відчуваю «добротність», любовний підхід у створенні продуктів та дбайливість виробника до свого клієнта. Думаю, в майбутньому цілковито «перейду» на косметичні продукти вищого ґатунку. Проте, запевняю, «не все те золото, що блищить». Є речі, які позиціонуються як високоякісні (ціна відповідна), проте під час використання не виправдовують своєї ціни та звання «люкс». Гадаю, для цього й існують блогери-ентузіасти, що оберігають Вас від невдалих покупок.
В сьогоднішній статті пропоную Вам коротко оглянути список продуктів, які, на мою думку, повинні бути дорожчими і прискіпливо обраними (так би мовити), щоб ДОСТОЙНО та ЕЛЕГАНТНО підкреслити красу обличчя. Вважайте їх так званим канвасом, якісним полотном, на якому малюватимете картину. В наступній статті розповім про продукти, на які не варто витрачати зайві кошти.
Отож, перший продукт, який повинен бути винятково якісним – це тональний крем. Не важливо, який стан Вашої шкіри, проте з хорошим тональним вона зобов’язана трансформуватись на рівномірну по тону, гладку поверхню без почервонінь, пігментних плям чи текстурності (нерівності). На сьогодні актуальним є середнє покриття, що створює натуралістичний ефект здорової сяючої шкіри. Відверто признаюсь, що буквально марю тональним від Giorgio Armani Luminous Silk Foundation - http://www.giorgioarmanibeauty-usa.com/luminous-silk-foundation/A041,default,pd.html Цей тональний – межа моїх косметичних фантазій. Я буквально зациклилась на цій баночці).

Другий продукт – пудра для закріплення нанесеного на обличчя тону. Хороша пудра НЕ може підкреслювати сухість шкіри (навіть попри те, що Ваша шкіра дійсно суха), лягати плямами, темніти чи акцентувати нерівності шкіри. Це все – ознаки неякісної пудри. Хороший пудровий продукт надасть шкірі природного сяйва, приховає розширені пори і заматує потрібні ділянки шкіри. Я знайшла свій ідеальний продукт від Chanel, про який незабаром детальніше розповім. Він – все, чого може бажати жінка від пудри).

І наостанок – реалістичний бронзер, який зможе надати обличчю «тепла» і відживити тон. Бронзер повинен імітувати ефект природної засмаги згідно із Вашим РЕАЛЬНИМ тоном шкіри і ступенем ймовірної засмаги. Тобто, завжди потрібно орієнтуватись на власний типаж і тон шкіри, підбираючи вдалий бронзер. І найголовніше, хороший бронзер НЕ буває вульгарно рудим. На мою думку, розкішні бронзери можна знайти у Benefit, Too Faced (я писала про нього, дуже люблю цей продукт), Chanel Soleil Tan - близька подруга в Нідерландах собі придбала. Каже, продукт розкішний!!!!!!!!!!!!!!!!

Продовження буде…

You Might Also Like

4 comments

  1. Тональний то взагалі моя велика проблема знайти. З бюджетних мало що підходе, шкіра примхлива і дуже далека від ідеалу. Але так, за щось ефективне я б заплатила. Був колись тон від Guerlain, але вже давно знятий з продажу. Вірочка, дякую за пост, чекаю на продовження!

    ВідповістиВидалити
  2. Мне нравится люкс, им просто приятно пользоваться. Но я отлично понимаю, что в мидл-маркете есть не мало качественной продукции и я на 100% уверена что там можно приобрести хорошую пудру и тональный.

    ВідповістиВидалити