My Contouring with MAC in Harmony

5:30 дп

Продукт від Mac у відтінку Harmony - https://www.maccosmetics.com/product/13842/329/Products/Makeup/Face/Blush/Powder-Blush, по суті, рум’яна для глибших тонів шкіри. Проте для нас, світлошкірих слов’янок це – ідеальний контуруючий відтінок (першою, хто дослідив це, була відома російська візажистка та блогерка Олена Кригіна). Ціна за упаковку на офіційному сайті - 22$. Маємо (на мою думку) досить складний відтінок синергії холодного коричневого, сіро-таупового з глибоким бежевим.

Harmony – це один із найбільш необхідних речей в моєму досить базовому косметичному гардеробі. Оскільки техніку контурування я люблю, то обирала продукт ОДИН (на даному етапі), але справді ефективний. Harmony – це сухі пресовані матові рум’яна достатньо грамотної пігментації, які дозволяють створити на обличчі реалістичну тінь під вилицями, таким чином підкресливши їхню красу та фактурність. В контуруванні важливо, щоб так звана тінь, яку Ви «малюєте», виглядала не як БРУД, а природним способом змодельована тінь. В Harmony абсолютно відсутній неприємний і штучний РУДИЙ підтон, що й передбачає «справжність» контурування. Стосовно якості та текстури продукту, то маємо добре пігментовану, податливу в розтушовці та благородну матову суміш, яка лягає на шкіру дозовано та «мудро». «Першачки» та ентузіасти зможуть ефективно та з першого разу набудувати бажану інтенсивність контурингу без гранжевості. Засіб настільки дрібного помолу і не пудровий, що на обличчі зливається з тоном шкіри і виглядає, як «рідний». Схожий за ефектом контуруючий продукт є в Dolce&Gabbana у відтінку 22 Tan - http://www.dolcegabbana.com/beauty/makeup/face-products/blush/

Про це говорила Вікторія Мойсєєва.
Зазвичай, я контурую без додаткового використання рум’ян, лише хайлайтер і вважаю, що обличчя отримує більш доглянутий та кращий «варіант» себе. Використані продукти на фото: тон Inglot YSM у відтінку 41; рисова пудра Paese; хайлайтер від Mac in Lightscapade і контуруюча пудра від Mac у відтінку Harmony.
Якими пензликами користуюсь для контурування: Morphe E52 (синтетичний ворс) – каплевидною формою роблю лінію під вилицею, починаючи від основи вуха і гарно розтушовую межі. Також, іноді використовую INGLOT 16 BJF із натуральним ворсом. Ніс контурую з допомогою пензлика первинно для консилера (консилер я розтушовую пальцями) – Morphe E10
Отож, мої висновки – якщо Ви ВІДЧУВАЄТЕ потенціал та потрібність в своєму житті техніки контурування і Ви світлошкіра слов'янка – сміливо рекомендую контуруючий засіб від MAC у відтінку Harmony.




You Might Also Like

5 comments

  1. На свотчах оттенок очень понравился, вот прямо то что нужно) Спасибо, было любопытно открыть для себя этот продукт и этот цвет)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. і мені приємно! Ціна немала, але продукту дуже багато в грамах! Якщо ви не візажист, то матимене його на багато років)

      Видалити
  2. Виглядає дуже натурально! Я у Кригіної про нього чула. Дійсно вдалий відтінок. Вірочка, дякую що продовжуєш цю тему, мені цікаво!

    ВідповістиВидалити
  3. Легендарный продукт от МАК:) а у меня скульптор от Инглот, мне очень нравится, матовый и создает тень там, где нужно:)

    Очень хороший обзор, буду рада дружить блогами:)
    http://lanectarine.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити