Косметичні атрибути, які повинні бути якісними

3:38 дп


Продовжуючи лейтмотив про окремі косметичні засоби, які, на мою думку, повинні бути винятково якісними.

Способи нанесення тонального на обличчя вражають своєю різноманітністю. Почалося все з Beauty Blenders і непоганим аналогом спонжів від Real Techniques, продовжилося спеціальними пензликами типу Sigma F80 Flat Kabuki Brush, ZOEVA, деякими варіантами від Morphe Brushes, Cailyn O!Wow Brush і багато інших. А буквально зараз дивують нас своєю ефективністю (і дороговизною) Artis Brushes, що наносять тональний на обличчя рівномірно і красиво всього двома «помахами» винятково м’якенького ворсу.

Я цілковито переконана, що важливо обрати для себе оптимальний варіант нанесення тонального на обличчя, якщо бажаєте досконалого (професійного) вигляду шкіри. Використовуючи спонжі (вологі, зазвичай), Ви зможете контролювати інтенсивність покриття, оскільки м'яка, але пружна губчаста текстура добре розтушовує і регулює кількість нанесеного продукту на обличчя. А отже, легко можна додавати, додавати й додавати кількість тонального, не боячись «ефекту маски». До слова, ефективність спонжів від Real Techniques фактично на рівні із концептуальністю оригінального Beauty Blender . Запевняю, переплачувати не варто.

Пензлики, натомість, дають більш щільне покриття (full coverage), хоч також це можна контролювати залежно від «потреб» Вашої шкіри. Я рівносильно користуюся і спонжем, і пензликами і отримую ідеальне для мене покриття та вирівнення тону.
Не менш важливим косметичним атрибутом є консилер. Завдання ЯКІСНОГО консилера – приховати недоліки шкіри (темні кола під очима, мішки, почервоніння) в максимально «натуралістичному» вигляді. Це означає, що текстура засобу НЕ може підкреслювати дрібні чи крупні зморшки, НЕ може візуально «створювати» неіснуючих зморшок, НЕ може бути надто сухою (бо не розтушуєте якісно) і НЕ повинна «гуртуватися» в комочки. Зазвичай, консилер після нанесення закріплюють пудрою. На мою думку, варто обирати світліший за Ваш природний тон шкіри засіб. Адже якщо обрати темніший чи аналогічний до тонального, то візуально обличчя виглядатиме старішим. Я знайшла свій ідеальний консилер від Estee Lauder. Він хоч і щільний, але дуже податливий і покриває зону під очима, мов «друга шкіра». Ознака «крутого» консилера в тому, що Ви його наносите на обличчя ЩЕДРО, а вам люди говорять: «Дівчино, на яких SPA-процедурах ти була?», або «Яким кремом під очі ти користуєшся? Шкіра виглядає чудово». І в жодному разі не вживають образливого слова «штукатурка». Дуже хороші консилери можна знайти в американців – Urban Decay, MakeUp Forever, MAC, Tarte, Too Faced Born This Way Concealer (відносно новий, але дуже вподобаний топовими блогерами).  Зрештою, якщо гарно пошукати, то й в “middle-market” можна натрапити на непогані консилери типу Maybelline Fit Me, чи в Milani – 2 в одному основа і консилер. Кажуть, непогана річ.

You Might Also Like

8 comments

  1. Я віддаю перевагу наносенню тона кистю. Нею теж можна нанести його досить тонким шаром)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. а якою кистю? я обожнюю кисті і мрію про ARTIS. Ви чули про них?

      Видалити
  2. Я під кожний новий тональний починаю підбирати чим краще його наносити, чи спонжем Beauty Blender чи кистями. В мене від Real Techniques і Ecotools. Як правило спонж виграє )). Про Artis не чула, але цікаво буде подивитися в youtube. Вірочка, дякую за цікавий огляд!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Катя,я теж давно запримітила, що чим рідша текстура тонального, тим краще наносити пензликом. А якщо щільна, то найкраще спонжем! Тобі дякую)

      Видалити
  3. Полностью согласна по всем пунктам)) особенно о Бьюти Блендере, здесь явно слишком преувеличенный пиар, да и пока он доедет до нас, его наценка возрастает в 2, а то в 3 раза

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я особисто користуюсь спонжем від Real Techniques - ефект чудовий. Визнані світові блогери стверджують, що він нічим не гірший від beauty blender. Дякую

      Видалити
  4. А я вообще всё еще пользуюсь китайский аналогом бьюти-блендера. Надо хоть на RT раскошелиться, а то вообще стыдоба-позорище))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. чому ж) якщо китайський аналог ефективний, то й не потрібно зайво витрачатись)

      Видалити