Vitasan Origin Argana Hand and Nail Cream

9:53 дп


Недавно отримала в подарунок крем для рук від швейцарського бренду Vitasan Origin. Здавалося б, крем як крем: будь-який плюс мінус поживний засіб як молочко, лосьйон чи крем може слугувати для підживлення шкіри рук. Тим не менше, ділюся з Вами винятково хорошими враженнями від Argana Hand and Nail Cream.

Почну з того, що у формулі продукту цілковито відсутні будь-які шкідливі речовини типу парабенів, тваринних чи синтетичних жирів, мінерального масла та решту «хімічностей». Натомість, наносимо на руки суцільну «користь» - арганову олію (становить основу крему), вітамін Е, d-пантенол та мигдалеву олію. На упаковці виробник запевняє, що крем для рук захищає шкіру від передчасного старіння, живить та «піклується». До речі, не лише епідерміс отримує розкішний догляд, а ще й нігті разом із кутикулою. Текстура засобу неважка і, як наслідок, не створює неприємного відчуття липкості. Кількість продукту в зручній упаковці – 50 мл.




Мої враження ну дуже хороші. Відчуття, ніби на шкіру наноситься вода, але поживна і ніби-то «закапсульована». Справді, епідерміс майже секундно поглинає текстуру крему без утвореня поверхневої плівки. Відчуття комфортні неймовірно. Єдине, що мені не дуже до вподоби, це приємний (в принципі), але надто інтенсивний запах крему, що віддчувається на шкірі досить довго.

Взимку шкіра рук насправді потребує живлення та додаткового захисту. Тому, я задоволена користуванням винятково якісним та приємним кремом для рук. Окрема подяка подрузі за подарунок).

You Might Also Like

5 comments

  1. Заинтересовала. Люблю пробовать что-то новенькое.

    ВідповістиВидалити
  2. швейцарська якість :)
    склад просто шикарний - нічого зайвого.
    кремчик дуже цікавий. коли буду у Швейцарії - подивлюсь на цей бренд.
    Вірочко, дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. у Швейцарію не обовязково їхати). якщо потрібно, подруга може в Україні замовити

      Видалити
  3. Склад дуже гарний! Взагалі арганова олія зі шкірою робить дива. І вже переконалася, що засоби з її вмістом (якісні) всі гарні. Вірочка, дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити