Urban Decay Naked Skin one and done Hybrid Complexion Perfector SPF 20

11:47 дп


Знайшла для себе оптимальний варіант легкого тону*ВВ*флюїду для ефекту «неперевантаженої шкіри» обличчя. Naked Skin one and done Hybrid Complexion Perfector від Urban Decay представляє собою пігментований поживний крем із захистом від сонячних променів. Виробник стверджує, що засіб володіє хорошими маскуючими властивостями, а також візуальним blurring ефектом завдяки дрібнодисперсним світловідбиваючим частинкам. У формулі продукту не містяться парабени. Радше, маємо поживні речовини, які зміцнюють шкіру та допомагають їй підтримувати здоровий стан.

Мої враження від Naked Skin one and done Hybrid Complexion Perfector хороші. А точніше, у продукті мінуси фактично відсутні. Маємо 40 мл!!! (більше, ніж стандартно) легкої мусової текстури із хорошим (без відносних «шкідливостей») складом: у формулі тонального присутні кислоти, що мають здатність оновлювати епідерміс, а ще цинк та певні екстракти із «доглядаючими» властивостями. Тальку немає. Пігменти представлені у «нано» помолі (винятково дрібному). Це означає, що тональний на обличчі виглядає дуже реалістично.


Упаковка Naked Skin one and done Hybrid Complexion Perfector хоч із 
«недорогих», але однозначно імпонує наявністю помпи. А це, в свою чергу, забезпечує гігієнічність під час використання засобу. Оскільки продукт консистенцією та рівнем пігментованості нагадує крем, то люблю наносити його на обличчя пальцями. Хоча, звісно, можна задіяти спонж чи пензлик.

Фініш засобу мусовий із «натяками» на «вологу природність». За рахунок того, що пігментованість продукту середня, отримуємо ефект «велюровості» шкіри.


Стосовно ефекту “blurring”, то він однозначно є через певну матовість фінішу у поєднанні із світловідбиваючими частинками. Проте, надмірно «проблемну» шкіру Naked Skin one and done Hybrid Complexion Perfector ідеально не закамуфляжить в силу власної напівпрозорості (доведеться задіяти консилер). Але тон вирівнює на відмінно.


Ціна на офіційному сайті – 34$.

У домашньому користуванні тональний легкий та податливий. Отож, сміливо рекомендую покупку.

Вигляд тону на обличчі демонструватиму в інстаграм virakoshlata.

You Might Also Like

8 comments

  1. Дуже поважаю марку, все що було високої якості. Тону правда ще не було. Але матиму на увазі, бо люблю і помпу таку і твій опис сподобався. Та й паганого ти не радиш ). Вірочка, дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити
  2. Звучить дуже заманливо, але я після консилеру UD побоююсь їхніх тонів :) Зараз якраз шукаю, щось на зразок BB кремчиків, на щодень, йду гляну які у них є відтінки :) А ще чекаю фото на обличчі, дуже цікаво, як виглядає :)

    ВідповістиВидалити
  3. Опис просто чарівний.
    Я мало дуже користувалась і користуюсь тональніми рідкими, більшість сухою пудрою або метеоритами.
    Вірочко, на тобі він виглядає бездоганно, саме так, як ти і написала :)

    ВідповістиВидалити
  4. Який чудовий огляд) Одразу і собі закортіло такий!
    Пішла дивитись в інстаграмі, як він на обліччі виглядає)))

    ВідповістиВидалити