Colourpop collaboration with KathleenLights Blogger

6:45 дп

Два роки тому відкрила я для себе «світ блогінгу». Настільки захопилася широкою перспективою, що проглядала без жодних упереджень більшість ютюбних дівчат та хлопців. Пізніше, навчилася розпізнавати харизматичних професіоналів серед безліч аматорів. Власне, саме вони (гуру) становлять для мене виняткову цінність. Маю список «улюблених» імен, що надихають мене і дають цінні знання. Однією із чудових, щирих та «правдивих» (на мою думку) блогерів є KathleenLights. Молода американка не губить здорового глузду та розсудливості у тестуванні навіть «елітної» косметики. Вона не зважає на свій (тепер) зірковий статус, залишаючись відкритою та grounded. Блогінг для неї – це копітка праця. А скільки чудових текстур та відтінків вона створила у співпраці з косметичними брендами!!). Запевняю Вас, реклама у своєму традиційному прояві поступово, але впевнено передає естафету більш ефективному розповсюдженню продуктів. Блогінг як схема word of mouth, або ж viva voce народжує нових зірок світового косметичного ринку, «зірок з народу» - харизматичних і талановитих ентузіастів, а ще – нових чудових!!!!!!!! якісних продуктів та супутніх дійств із залученням тих же зірочок, але вже вкупі). 
 
Оскільки я люблю канал KathleenLights, то, звісно, кортіло мені спробувати деякі із помад, які вона створила у співпраці із бюджетним, але дуже!!!! поважним американським брендом Colourpop - video. Обрала я два відтінки (Point Zero і November) серії рідких матових помад – Ultra Satin Lip. А ще, давно хотіла спробувати її Aquarius із формул Lippie Stix. Що ж Вам сказати!? Вони крутезні! І круть тут у всьому буквально: відтінки, текстура, аплікатор, упаковка, носибельність, актуальність, а ще – стійкість. KathleenLights – самокритична дама, і це бачимо у винятковій якості її «дітей».

Пакування рідких матових помад Ultra Satin Lip дуже зручне – нічого не підтікає, все лаконічно. Текстура – маємо цікаву суміш підсушуюче-матової формули у поєднанні із кремом. Але ж ні, не так! – це мус, проте кремовий і дуже легкий на губах. Отож, якщо Ви бажаєте спробувати матову помаду, але маєте побоювання, що вона надто сушитиме губи, як певні варіанти з Nyx, то сміливо придивіться до помад, про які пишу у цій статті. Формула Ultra Satin Lip саме у цих відтінках дуже!!! комфортна. Я б сказала – «люксова». Стійкість – феноменальна. Пів дня протримається на губах із кавою та перекусами. Відтінки – бомбезні. Крапка. Аплікатор – смішний і мохнатий, але винятково зручний, адже податливий. Ціна – недорого, як на «люксову» якість – 250 грн приблизно. Замовлення мені робила львівська інстаграмна компанія @be_beauty_lviv, дякую за це! 

Серія помад Lippie Stix у Colourpop пахне, як класичні помади від МАС (хороший «хід думок» у KathleenLights)– серйозно). Помади МАС прекрасні, насправді, але Lippie Stix також досить непогані. Не можу стверджувати, що вони якістю «ідентичні», але дуже навіть стійкі і комфортні. Сподобались, одним словом).
Відтінок Point Zero у серії Ultra Satin Lip уособлює в собі «осінню авангардність». Маємо глибокий коричневий із холодним підтоном. Насправді, не всі наважаться на холодний коричневий, адже він «тікає» у сірий. Слов’янки звикли до «цілувальних» червоно-рожевих губ. Ну може, трішки бузкових чи сливових. Проте, це крутий відтінок - Point Zero! Дуже модний і адаптивно-нестандартиний. Схожий глибокий в мене є від Nyx серії Lingerie у відтінку Ruffle Trim. Лише він більше теплий - рожево-коричневий. Ношу Point Zero і вдень, і ввечері.
November тієї ж серії Ultra Satin Lip – це приглушений рожевий із легесеньким коралово-малиновим підтоном. Прекрасний, середньої насиченості відтінок, який «світиться» по-різному на усіх типажах жінок світу. Дуже універсальний, легкий, романтичний, а ще – «бажаний». Я хочу «носити» його.
Серію Lippie Stix у виконанні KathleenLights представляє відтінок Aquarius. Це – середньо-глибокий «нюд», який безперечно сподобається майже всім для щоденного макіяжу. Відтінок однозначно «потрібний». Він - один із тих, що прилаштується до будь-якого образу.
Продукція Colourpop дуже достойна, насправді. Американки поважають цей бренд за розкішну якість і «копійкову» доступність, if that makes any sense to you.
Прояв відтінків на губах покажу у певному) варіанті макіяжу.
  
 

You Might Also Like

10 comments

  1. Вірочка, я теж люблю цю блогерку, вона дуже харизматична, а ще в неї чітка і зрозуміла вимова англійська ) для мене. А з марки планую щось прикупити, вже багато чого маю у віш листі. І ще плюсом вагомим для мене є те що Colourpop не тестують на тваринах ). Дякую дуже за пост. Завжди читаю тебе із задоволенням!

    ВідповістиВидалити
  2. Відповіді
    1. аааааааааааааа))))) справді? але я вже замовила 350!! палітру!!!! стосовно пойнт зіроу - не вагайтесь! відтінок чудовий!!!

      Видалити
    2. я щось сьогодні messed up коментарі, вибачаюсь :) але так, тільки вчора взанала, що вона випускає з ними палітру :) Ніколи не пробувала їхіх тіней, тому буду з терепінням буду чекати відгук на 35О

      Видалити
  3. Дякую за огляд, я саме з тих людей, які не наважуються на Point Zero, але ти надихаєш спробувати. Маю з цієї ж колаборації Alyssa, теж чудовий відтінок. А ще обіцяла собі вже цього року палеток не купляти, а виявляється Kathleen випускає палетку тіней з Morphe Brushes, вже відчуваю не втримаюсь :)

    ВідповістиВидалити
  4. Аліссу не хотіла, адже це доволі світлий малиновий відтінок! схожий маю від Інглот

    ВідповістиВидалити
  5. Цікавий аплікатор у помади - думаю таким комфортно промальовувати губи)

    ВідповістиВидалити
  6. (як приємно читати гарною українською мовою пост!)
    За блогерку дякую, підпишусь, не знала про неї.
    Про косметику багато читала і чула, поки ще не пробувала.

    ВідповістиВидалити