TheNUDES Palette by Maybelline

4:05 дп

Сьогодні дам характеристику палітри тіней від бюджетної марки Maybelline. Знаю, продукт далеко не новий, проте актуальний і досі, адже якість тіней справді достойна. Наперед, традиційно, скажу, що палітра TheNUDES мені однозначно подобається текстурою та гамою відтінків - осінньою.

Тіні розміщені у бюджетну, але зручну та добротну пластикову упаковку, що легко відчиняється. Маємо 2 ряди по 6 відтінків матових та сатиново-шиммерних тіней. Щодо текстури, то формула продукту передбачає м’якість і середньо-хорошу пігментованість. Тіні однозначно не крейдові, проте осипаються під час нанесення – тепер на це не зважаю, адже навіть люксові тіні осипаються. Відтінки із палітри TheNUDES розтушовуються добре і плям не утворюють, а отже, працювати з ними нескладно навіть початківцям.
Як на мене, дуже!!! грамотно підібрана гама відтінків: маємо і матові, і «металік», і хайлайтові, і матовий вугільно-чорний. Найперший відтінок верхнього ряду зліва - це прекрасний хайлайт, що переливами нагадує мені пігмент від Мас у відтінку Vanilla (візажисти постійно його використовують). Одразу ж через один – третій – прекрасний матовий молочний для бази градієнту у складку. Шиммерно-металікові коричнево-бронзових відтінків – це чудесні варіанти на рухому повіку (саме бронзовий вчора використовувала). Вирізняються вони масляною текстурою і винятковою пігментованістю. Матові сірувато-коричневі із холодним підтоном буквально розкішні для поглиблення складки повік. У нижньому ряді золотистий – це назагал унікальний відтінок. Його можна використовувати як одиничний колір на повіку, або ж як альтернатива стандартним хайлайтерам (молочно-перловим) у кутики очей чи під бровну дугу.

Я вважаю, що палітра TheNUDES – дуже і дуже достойний продукт в плані якості. Якщо Ви не бажаєте виділяти кошти на люксові варіанти, то пропозиція від Maybelline стане дуже хорошим еквівалентом. Видається мені, що якість у цій палітрі наближена до люксу! Мою палітру придбала подруга у Нідерландах. Думаю, онлайн замовити можна навіть в Україні.

You Might Also Like

4 comments

  1. Мої улюблені відтінки ). Я взагалі вважаю що тіньок багато не буває )). Теж гарна палеточка. Вірочка, дякую за огляд. В тебе чудова косметика, показуй ще!

    ВідповістиВидалити
  2. Універсальні відтінки підійдуть кожному.

    ВідповістиВидалити