My Hair Tools Part2

10:49 пп

Продовжуючи опис моїх помічників у догляді за волоссям, виокремлю спеціальну круглу щітку для вкладання no name). Тип і структура моїх пасм передбачає формування текстури - «укладки» (хоча, часто все залежить від шампуню). Інакше, волосся одразу ж після миття надто пухнасте – мені це не завжди до вподоби. Отож, вирішила спробувати просушувати з допомогою безпосереднього контакту гарячого потоку повітря та щітки із щетинами, що мають змогу витягувати (випрямляти) пасма. Відверто, лежить собі цей інструмент у шафі більшість разів мого просушення, лише зрідка ним користуюсь. Причина в тому, що зубчики хоч діють ефективно – добре зачіпають масу волосся і розпрямляють її по всій довжині, але ж надто вони жорсткі, на мою думку, для ніжної шкіри голови. Ну і звісно, трішки стресово для волосся використовувати цей метод щоразу після миття. Єдине, що мені дуже до вподоби, це відсутність непотрібної зазубрини в основі корпусу щітки (там, де закінчується ручка). Саме це вберігає окремі волосини від зачіпання і виривання з корінцем (не терплю цього). А ще видається мені, що ефективність методу випрямлення волосся залежить від фену. А точніше, від потужного ціленаправленого потоку, власне, не теплого, а гарячого повітря. І найкраще цю справу зробить перукар).

У кого довжина волосся, як мінімум, не мала), той 100% потребує резиночку, щоб зібрати пасма докупи. Ідейність резинок для волосся не нова, але варіант від Invisiboble можна маркувати як «нано»). Справді, марнування текстури у вигляді обламаних волосин і посічених кінчиків зводиться до мінімуму. Щодо потужності Invisiboble втримувати масу волосся вкупі у вигляді естетичної зачіски, то це питання спірне насправді. Але все просто – якщо резиночка відносно нова, то волосся втримає. Якщо ж розтягнута, то вартує придбати нову, або ж вдатися до експерименту: вкинути у дуже гарячу воду Invisiboble і почекати, щоб спіральки під дією тепла знову зійшлися докупи.
Ще маю непогану «жабку» крупнішого розміру. Дуже помічна вона під час просушення та випрямлення окремих пасм. Має достатньо сил втримувати масу волосся, не дозволяючи йому випадати. А ще, є в моєму арсеналі крупнозубчатий гребінь для формування проділу – дуже його люблю.
Ось мій повний набір інструментів по вкладанню волосся, якщо не брати до уваги «праску» для випрямлення та спеціальний конус для формування завитків від BaByliss.

You Might Also Like

2 comments

  1. В мене гребінь схожий. Доволі часто він мені стає в пригоді. А резиночка дійсно класна ). Користуюся із задоволенням. Вірочка, дякую за цікавий огляд!

    ВідповістиВидалити