CONTOURING as a Huge Trend

10:46 пп

У взаємозв’язку з тим, що розвиток косметичної індустрії набуває стратосферних масштабів, постійно народжуються нові продукти разом із техніками їхнього застосування. Популярність окремих способів моделювання обличчя згасає з часом, проте деякі не лише «закріплюються» в практиці візажистів, а й набувають статусу must have/must do. Причина в тому, що придумуються певні геніальні «фокуси» в макіяжі, які можуть ну дуже прикрасити обличчя, майстерно вдосконалити чи повністю змінити фізіономію (грим для кінокадрів).

Поділюся з Вами своєю любов’ю до техніки КОНТУРИНГУ, яку поважаю рівносильно з технікою стробінгу/хайлайтингу. Вважаю, що потенціал цього прийому в макіяжі колосальний в плані «перекраювання» обличчя. Контуринг – це моделювання рельєфності (скульптурності, багатовимірності) обличчя з допомогою «гри» світло-тіні. Простими словами, з допомогою спеціальних засобів  ми «малюємо» реалістичну тінь, яка зазвичай «падає» на певні зони при денному світлі. Оскільки обличчя людини (голова в цілому) не плоске, як папір, а тривимірне, то можна підкреслити окремі ділянки обличчя способом затемнення. Класична ділянка, яку варто затемнити – це «впадинка» під вилицями. Якщо уважно розглянути обличчя, «омите» світлом, то верхня частина вилиці завжди «підсвічена» (там ми наносимо хайлайтер), а зона ПІД вилицею завжди візуально в тіні. От власне цю тінь ми повинні трішки затемнити (делікатно для денного макіяжу та інтенсивніше для вечірнього), таким чином підкреслимо красу щічок. Також контурувати можна ніс, губи, підборіддя, лоб «зменшувати». Одним словом, контуринг – це плацдарм, на якому можна творити дива із виглядом власного обличчя. По ідеї, контуринг – це безкоштовний та безболісний хірург, який зробить вам сексуальні вилиці, зменшить розмір носа, збільшить губи чи змусить обличчя виглядати «стрункішим». ІДЕАЛЬНИЙ приклад геніальності техніки контурингу – відома амстердамська блогерка Nikki Tutorials https://www.youtube.com/watch?v=fUgxlywvVHc – ось відео, в якому вона круто контурує і хайлайтить своє обличчя. Зверніть увагу на форму її обличчя «до» і «після» макіяжу!!!!!! Це просто дивина!
 Ось Вам ще пару відео про контуринг.

Тему контурингу я обов’язково розвину в наступних статтях. Розповім про деталі, засоби і поділюсь власними спостереженнями під час макіяжу, а також зроблю фото з контуруванням обличчя на собі.


You Might Also Like

6 comments

  1. Привіт, я завжди думала що білі (світлі)тони у макіяжі підкреслюють (освічують) зморшки? Цікаво, чи можна нанести такий білий хайлайтинг у віковому макіяжі?

    ВідповістиВидалити
  2. Очень интересный пост) Спасибо, было любопытно почитать!

    ВідповістиВидалити
  3. Сподобалася мені Нікі ). В неї англійська вимова для мене зрозуміла, і все так чудово роз'яснює та показує, результат реально вразив. Про контуринг для мене було б дуже цікаво почитати. Буду чекати! Вірочка, дякую!

    ВідповістиВидалити