The Ordinary products by Deciem company – my impressions

7:57 дп

DeciemThe Abnormal Beauty Company - http://deciem.com/ - це канадська компанія-парасолька, під егідою якої виникли та розиваються понад 10 косметичних компаній. Заснована у 2013 році, Deciem швидкими темпами та доволі нестандартними шляхами завоювала довіру та любов споживачів у всьому світі. Крім довіри, бренду супутній також фурор, певна загадковість, концептуальність та, безперечно, професійність на всіх рівнях розвитку. Серед «діточок» Deciem виділяють NIOD, Hylamid, The Chemistry Brand, Stemm, Fountain, HIF, White RX та інші. Очевидно, найцікавішим концептом сміливо можна назвати The Ordinary. Декотрі продукти власне цього бренду я встигла спробувати і готова ділитися загальними враженнями.

http://theordinary.com/ - ось посилання на сайт. Чим же цікавий The Ordinary?! Бренд презентує ряд косметичних засобів по догляду за обличчям різних вікових категорій. Крім доглядових одиниць продукції є також праймери на основі силікону та тональні основи. The Ordinary вважається революційним, «дивним» та одним із тих варіантів косметичних брендів, «які точно треба спробувати, навіть якщо ванна кімната буквально переповнена баночками-мікстурками». Річ у тому, що творці концепту прагнуть надати можливість людям використовувати у догляді високоякісну «клінічну» косметику за дуже!!!! (порівняно) низькими цінами (поправка – «низькими» для Штатів та Європи – це до 10$ чи євро за одиницю). Знаємо, що професійна доглядова косметика часто буває досить недешевою. Точніше, вона завжди дорожча навіть у порівнянні із комерційними брендами сегменту «люкс». Політика The Ordinary – випустити у світ ефективні високоякісні засоби за дико низькими цінами.

І це ще далеко не все стосовно феномену The Ordinary. «Фішечкою» бренду є ряд продуктів, у формулі яких присутній один «зірковий» інгредієнт в ОПТИМАЛЬНІЙ (в плані ефективності) концентрації. Часто супутньо присутні взаємодоповнюючі та підсилюючі дію «зіркового» інгредієнту компоненти. Таким чином засоби мають досить чітку спрямовану дію - до прикладу, у боротьбі з акне, або ж зі зморшками. Також є «коктейльні» суміші, є олійки та серуми. Є навіть праймери та дуже реалістичні тональні. Не дивно, що стриматися від покупки як мінімум непросто.

Отож, чи захопилася я брендом The Ordinary? Відверто, так! Хоч спробувала лише три засоби – High-Adherence Silicone Primer, Niacinamide 10% plus Zinc 1% та Advanced Retinoid 2%, куплю в майбутньому більше варіантів. Лише зізнаюся, перші враження були неоднозначними. Не знаю, з чим це пов’язано, але довший час я не могла вирішити, сподобався мені The Ordinary, чи ні. Можливо якось не вірилося, що за настільки низку ціну можна випустити у світ нереально ефективні доглядові формули.

Відомо, що рушійною силою популяризації бренду The Ordinary був і є відомий візажист та блогер Wayne Goss – якщо цікаво, шукайте його у Ютюбі. Він ну дуже і дуже хвалив засоби The Ordinary, особливо акцентуючись на неправдоподібному співвідношенні ціни та якості. Для мене досить дивним є факт того, що решту відомих блогерів стосовно бренду – мовчок). Лише Manny MUA якось коротко одобрив ретиноїд, якщо не помиляюся.

Важливим вважаю запевнення споживачів у тому, що всі продукти The Ordinary не містять парабенів, сульфатів, жирів тваринного походження, мінеральних олій і тд. Не тестують формули на тваринах і навіть не продають їх у Китаї, адже за законом для реєстрації під час ввозу продукції потрібно пройти ряд тестів із залученням тварин.

Безперечно, The Ordinary – цікавий концепт і 100% вартує уваги. В наступних стаття оглядатиму безпосередньо продукти. 

До слова, придбала засоби у Львові у Face Factory Lviv, що на Гнатюка, 12А.

You Might Also Like

4 comments

  1. "не продають їх у Китаї, адже за законом для реєстрації під час ввозу продукції потрібно пройти ряд тестів із залученням тварин" - от це для мене неприємна новина...

    ВідповістиВидалити
  2. Мне интересен этот бренд. Я тоже не раз слышала о ситуации с регистрацией продукции в Китае - это очень огорчает, но здорово, что существуют бренды с такой позицией!

    ВідповістиВидалити