Навчання у школі візажу Bednarska Beauty Center

5:52 дп


Цікавлячись біографіями відомих та успішних людей зі всього світу, зробила для себе важливий висновок: всі вони до нестями любили власну справу, що пізніше, як наслідок, принесла їм відповідний до запиту результат. А ще мали незламну віру у свої сили. Складалося враження, ніби стійкість та жага до звершень була закарбована у їхніх клітинах на рівні ДНК – не втекти-не сховатися від цього, як дехто висловлюється.

Чотири роки тому я мала нагоду працювати із візажистами в якості моделі. Пам’ятаю своє захоплення від процесу поетапного нанесення макіяжу, мов якогось чарівного дійства. Від початку і до завершення «ритуалу» я була певна: ще буквально декілька помахів пензликом-чарівною паличкою, і станеться справжнє диво). Проте думка самій «творити красу», чомусь не виникала.

Після народження сина, занурившись у світ Ютюбу із його косметичними новинками та мегаталановитими блогерами, я знову відчула піднесення вже від ідейності та перспективи блогування. Поступово, поповнюючи власний косметичний арсенал неймовірно хорошими продуктами, я усвідомила, що можу і хочу створити власний блог, в якому ділитимуся правдивими враженнями від якості та актуальності пропозицій світового косметичного ринку. Ніби «тепліше», але й тут емоційно не було готова до роботи makeup artist.

Аж поки минулої весни, зібравши докупи власні здобутки у вигляді знань, навичок, досвіду, кількості косметики та основне – можливості примірити на собі роль художника-моделювальника) жіночих облич, виникло прагнення здобути чіткі академічні знання зі сфери візажу. Ось так я опинилася за навчальним столом у студії краси Людмили Беднарської. Жінка більше 12 років на професійному рівні будує власну ідеологію успішної, в якій основним предметом опрацювання є краса у всіх можливих варіаціях прояву.

Мене дуже надихає професіоналізм та майстерність. Я хочу бути професійною та майстерною. З перших уроків курсу зрозуміла: недостатньо закупитися косметикою і думати про себе, як про гуру візажу. Слід наполегливо вчитися і отримувати достатньо практики – рік за роком та крок за кроком. І завжди пам’ятати, що майстерність «візажиста від природи» проявляється у його відкритості та вмінні передати силу та емоцію перспективи клієнту, яка тонко сприйметься, обов’язково запам’ятається і сторицею повернеться.

You Might Also Like

0 comments