PUR X-Faux Lips plumping lip exfoliator

5:21 дп


Пишу сьогодні про скрабуючий бальзам для губ від відомого бренду PUR - X-Faux Lips Plumping Lip Exfoliator - website. Отримала засіб у лютневій коробочці Boxycharm.

Оскільки шкіра губ у більшості людей схильна до сухості, варто застосовувати засоби, що володіють пом’якшувальними та скрабуючими властивостями. Скажу одразу, що X-Faux Lips Plumping Lip Exfoliator припав мені до душі навіть дуже). Маючи у формулі масло ши, кристалики цукру та делікатні абразивні частинки, продукт справді добре живить та регенерує шкіру губ, знімаючи сухість чи будь-який дискомфорт. Також заявлено, що X-Faux Lips Plumping Lip Exfoliator здатний створити ефект «пухких губ», стимулюючи приплив крові до поверхні шкіри. Таким чином, губи візуально отримують об’єм, чіткість та виразність.

Отож, мої враження під час використання засобу: упаковка та, власне, формат справді зручні. Текстура бальзаму ніжна та податлива, хоч на губах яскраво відчуваються кристалики цукру. На смак засіб приємно солодкий. Відчуття після нанесення – пощипування та «холодок» (відверто, мені не завжди це приємно). Після зняття ватним диском текстури з губ однозначно відчувається зволоження та насичення шкіри. І що найбільш важливо – губи справді красивіші на вигляд із гладенькою поверхнею.

Думаю, це чудовий засіб для тих, хто постійно користується матовими помадами, адже після використання X-Faux Lips Plumping Lip Exfoliator губи оновлені та «свіжі», а отже будь-яка помада ляже більш рівно, якісно та красиво. Також продукт можна вважати незамінним для роботи у сфері візажу, адже він ефективно допоможе привести клієнтські губи до ладу.

Справді подобається засіб від PUR і сміливо рекомендую його до придбання.

Ціна у роздріб – 17 $.


You Might Also Like

5 comments

  1. В мене є подібний засіб від ELF, користуюся час від часу за потребою. Але від PUR із задоволенням би спробувала! Вірочка, дякую за відгук!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. собі думаю, зрештою, з меду і масла можна зробити щось схоже, лише пацьканини буде

      Видалити
  2. також маю подібне від ELF, але особливої потреби у ньому не бачу для себе - користуюсь, коли згадаю про нього

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. колись схожий скраб мала від Лаш - подобався, особливо аромат

      Видалити
  3. Я порекомендую всіх, хто шукає позику на бізнес, містеру Бенджаміну, який допоміг мені позикою на чотири мільйони доларів, щоб розпочати свій бізнес, і це було швидко. Отримавши кредит у них, було дивно, наскільки легко їм працювати. Процес був швидким і захищений. Це, безумовно, був позитивним досвідом. Уникайте аферистів і зв’яжіться з містером Бенджаміном. lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. якщо ви шукаєте кредит для бізнесу.

    ВідповістиВидалити